Sporcu Haberleri

sporcu haberleri ve güncel sporcu gelişmeleri, sporcu ile ilgili tüm video, sporcu fotoğrafları ve sporcu haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Ankara'da düzenlenen Başkent Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası'nda şampiyon,  hemen ardından Avrupa Şampiyonası Milli Takım...

Isparta

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Ispartalı ve Avrupa Şampiyonu milli sporcu Ceyda Melek Pınar'ı ağırladı.

Isparta

Vali Aydın Baruş,  Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'ndan 4 şampiyonluk ve 1 üçüncülükle Isparta’ya dönen Karatecileri makamında misafir etti.

Isparta

Erbil Hoca İlimizi ve Ülkemizi Milli Takım Antrenörü olarak Temsil Edecek. Ispartadan Uluslararası Şampiyonaya İlk Defa bu Kadar Yoğun Bir...

Isparta

Isparta U14 Ligini namağlup şampiyon olarak tamamlayan Zirvespor kupasını Vali Baruş’un elinden aldı.

Isparta

Geçtiğimiz yıl 165 ülkede gerçekleşen ve 92 milletten 161.892 koşucunun bir araya geldiği Wings for Life World Run yarışması yaklaşıyor.

Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, futbol alanında liglerde yer alan 43 amatör spor kulübüne 25’er bin liralık maddi destek verileceğini açıkladı.

Isparta

Ankara'da düzenlenen 09-13 Ağustos 2023 tarihleri arasındaki Türkiye Halter Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu.

Isparta

8 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Dünya Şampiyonluğu ve Karate Olimpiyat İkinciliği olan Eray Şamdan, vatani görevini yapmak için Isparta’ya geldi.

Isparta

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Karate branşının başarılı sporcularını makamında ağırladı.

Isparta

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı Sporcusu Milli Gururumuz Fatmagül Çevik Avrupa ikincisi oldu.

Isparta

Vali Aydın Baruş, genç sporcuların başarılarından gurur duyduklarını söyleyerek sporcuları, hocalarını ve ailelerini tebrik ettiğini söyledi.