Vatani görevini yapmak için Isparta’ya gelen Olimpiyat Madalyalı Milli Sporcu Eray Şamdan, Vali Aydın Baruş ve Milli Eğitim Müdürü Erhan Bayduru ziyaret etti. Milli Sporcu ayrıca Isparta’daki karate camiası ve sporcular ile bir araya geldi.

VALİ BARUŞ’U ZİYARET

Olimpiyat Madalyalı Milli Sporcu Eray Şamdan, ilk olarak Isparta Valisi Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti. Isparta Valisi Aydın Baruş, Büyükler Milli Takım sporcusu Eray Şamdan'a hayırlı teskereler dileklerinde bulundu.

Ziyarette; TKF Disiplin Kurulu Üyesi Av. Eser Vural Vuranok ve eşi Av. Zeliha Kılınç Vuranok, İl Temsilcisi Kadir Karakaş, Balkan Şampiyonu sporcusu Melih Tarık Naimoğlu ve sporcu Ahmet Mert Karakaş da bulundu.

Isparta’da hafta sonu hava nasıl olacak? Isparta’da hafta sonu hava nasıl olacak?

Vali Aydın Baruş, Büyükler Milli Takım sporcusu Eray Şamdan'a askerlik görevini yerine getireceği süreçte ve sonrasında başarılar dileyerek, hayırlı teskereler temennisinde bulundu.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAYDUR’U ZİYARET

Eray Şamdan ayrıca İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur’u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baydur, Milli Sporcuya teşekkür ederek ‘hayırlı teskereler’ diledi. Ziyarette Karate İl Temsilcisi Kadir Karakaş da bulundu. 

SPORCULAR İLE BİRARAYA GELDİ

Karakaş Spor Kulübü’nü de ziyaret eden Milli Sporcu Eray Şamdan, burada sporcular ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. / ÖZGE KILINÇ