Ankara, Isparta, Bursa, İzmir ve Mersin’de ise yerel koşu grupları ile fiziksel koşular düzenlenecek. Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak amacıyla düzenlenen Wings for Life World Run 2024 için geri sayım başladı. Geçtiğimiz yıl 165 ülkede gerçekleşen ve 92 milletten 161.892 koşucunun bir araya geldiği Wings for Life World Run’ın Türkiye ayağı bu yıl 5 Mayıs Pazar günü İstanbul Kuruçeşme’de 2.500 kişinin katılımıyla gerçekleşecek. Ankara, Isparta, Bursa, İzmir ve Mersin’de ise yerel koşu grupları ile fiziksel koşular düzenlenecek.

Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı

adidas Runners iş birliği ile 5 Mayıs gününe kadar, farklı tarihlerde İstanbul’un farklı lokasyonlarında Wings For Life World Run antrenman koşuları düzenlenecek. İlk antrenman koşusu 25 Ocak Perşembe günü adidas Runners ile İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Wings for Life World Run 2024’e App Run uygulaması üzerinden de katılım sağlanabiliyor. App Run’da katılımcılar hedeflerini, kendilerini ve sanal yakalama aracının uzaklığını uygulama üzerinden belirterek koşu mesafeleri ve sürelerini kendileri yönetebilecek.

Haber Merkezi