Tiyatro Haberleri

tiyatro haberleri ve güncel tiyatro gelişmeleri, tiyatro ile ilgili tüm video, tiyatro fotoğrafları ve tiyatro haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü tarafından hazırlanan “Savaş İkinci Perdede Çıkacak” adlı tiyatro oyunu, seyircisiyle buluştu.

Isparta

Ünlü Tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün 8 Mart günü Aşk ve Komedi isimli iki perdelik müzikli danslı gösterisi ile Ispartalılarla buluşacak. ...

Isparta

SDÜ Tiyatro Topluluğunun genç yetenekleri, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde sergiledikleri performans ile beğeni topladı.

Isparta

Tüm illerde kapalı gişe oynayan "Filistin Hakkında Konuşmalıyız" adlı tiyatro gösterisi bu akşam Isparta’da ITKM (Gül Salonu)'nda sahnelenecek.

Isparta

Tiyatro ve TV dizilerinden tanıdığımız sinema ve tiyatro oyuncularından oluşan ekip Isparta'da Cuma akşamı Roma'da Bir Cinayet isimli oyunu sahneleyecek.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sergilenen tiyatro ilgiyle izlenerek büyük beğeni topladı.

Isparta

SDÜ Tiyatro Topluluğunca sahnelenen Ray Cooney’in “Haydi Karına Koş” isimli oyunu, izleyicisinden tam not aldı.

Isparta

13 Ekim Cuma akşamı Güldür Güldür Show oyuncularından Mahir İpek'in de yer aldığı Ankara Şehir Tiyatrosunun sahnelediği 'Bir Anarşistin Kaza...

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü, beş farklı ülkeden gelen tiyatro yönetmenleri, performans sanatçıları ve tiyatro...

Isparta

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Tiyatro Şenliği, 5-9 Haziran 2023 tarihleri arasında başlıyor.