Bu kapsamda Seba Turizm araç filosuna 7 adet midibüs ve 2 adet yeni otobüsün katılımı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
S.S. 52 NoluGülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda Seba Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Öz, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, Antalya Temsa Bölge Bayi sahibi Ahmet Sabır ve Seba Turizm çalışanlarının katılımıyla düzenlenen törende kurban kesilerek dua ve niyazla araçlar Isparta halkının hizmetine sunuldu.


Törende duygu ve düşüncelerini ifade eden Seba Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Öz, Isparta halkına daha konforlu ve daha güvenli hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.
ÖNCELİĞİMİZ KALİTELİ HİZMET
Yeni araçlarla genel olarak öğrenci taşıyacaklarını belirten Başkan Öz; “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız, gençlerimiz bizim için çok önemli. Onların daha konforlu ve daha güvenli yolculuk yapması için çalışıyoruz. Önceliğimiz yüksek hizmet kalitesidir. Bu kapsamda almış olduğumuz yeni araçlarla genel olarak kasaba ve köylerden Isparta’ya özel okullara gelen öğrencilerimizi taşıyacağız. Aynı zamanda memur ve işçi servislerinde de kullanacağız.Ve tabi ki yaz aylarında turizmde kullanacağız.” diye konuştu.


DÖVİZE DEĞİL İŞİMİZE YATIRIM YAPTIK
Yaklaşık 9 milyon liralık yatırımla araç filosuna yeni araçlar kattıklarını ifade ederek konuşmasına devam eden Başkan Öz; “Yeni araçlarla birlikte araç filomuz 100 adeti aşmış durumdadır. 85 çalışanımızla birlikte Isparta halkına en iyi hizmeti verebilmek için canla-başla çalışıyoruz. Bu kapsamda tüm çalışanlarımızla birlikte onur ve gurur duymaktayız. Bugünlerde yaşanan ekonomik hareketlilik hepimizin malumu. Dövize olan talep arttıkça paramızın değeri düştü. Buna bağlı olarak doğalgaz, motorin ve elektrik başta olmak üzere her şeye zam geldi. Buna rağmen biz bazılarının yaptığı gibi paramızı dövize bağlamadık. Ekonomimizin daha güçlü olması için yatırıma yöneldik. Kendi işimize yatırarak daha iyi hizmet vermeyi tercih ettik.” dedi.
Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı ve Antalya Temsa Bölge Bayi Sahibi Ahmet Sabır yapmış oldukları konuşmada yeni araçların kazasız ve belasız hizmet verme dileğinde bulundular.
Konuşmalardan sonra kurban kesilerek yapılan dua ve niyazlarla birlikte yeni araçlar Seba Turizmin hizmet kafilesine katıldı. /İbrahim Demirayak

Dolar kuru o tarihte 40 lirayı aşacak Dolar kuru o tarihte 40 lirayı aşacak