17.08.2023’de,  saat 21.00’de Hırvatistan takımı Osijek ile konferans ligi, rövanş maçında karşı karşıya gelen Adana Demirspor maçtan 3-2 yenik ayrılmasına rağmen ilk maçı evinde 5-1 kazandığı için turu geçti ve play-off’a maçlarına katılma hakkı elde etti.

            Hırvat takımı Osijek dalga dalga geldiği  dün geceki  maçta,  skor 3-1 iken 89. Dakikada Yusuf Sarı-Yusuf Erdoğan şov  ve  paslaşmasında topu filelere gönderen Yusuf Erdoğan takımına adeta hayat veren golü atarken, play-off’u da garanti altına aldı. Hırvat seyirciler ise büyük şoka uğradılar.

            Hemşehrimiz  Yusuf Erdoğan, sonradan oyuna girip kritik golleriyle Adana Demirspora başarıdan başarıya götürürken, Hırvatistan’da 3-2’lik yenilgiye rağmen takımının play-off’a kalmasıyla, attığı hayati değerdeki  2. Golü  hem ailesine hem de sevenlerine  armağan etmesi de  takdirle karşılandı.

            Hemşehrimiz Erdoğan,1461 Trabzon-  Trabzonspor-Bursaspor ve Kasımpaşa gibi takımlarda top oynamıştı.

Isparta’da eski muhtar vefat etti Isparta’da eski muhtar vefat etti

            07.08.1992 Isparta doğumlu olan hemşehrimiz Yusuf Erdoğan 1.71 cm. boyunda ve 68 kg. ağırlığında. Ve güncel  futbol piyasasındaki değeri 475 bin Euro. 

Türkiye U-21 milli takımında ise 9 kez forma giyen 31 yaşındaki  hemşehrimiz  Yusuf Erdoğan, Araklısporda futbol hayatına başlamıştı. / Sedat Cican