Göller Ekspresi, bugünkü 22:10' seferine 1 saat rötarlı çıktı. Isparta'dan rutin hareket saatinde çıkamayan Göller Ekspresi, motor arızası nedeniyle, Burdur'da hazır bekleyen DE18108 ile yoluna devam etti. Burdur'dan uzanan yardım eliyle birlikte, 1 saat rötarlı da olsa, İzmir seferine güvenle devam eden Göller Ekpsresi'nin, Denizli'de set değiştirerek, İzmir'e doğru hareketini devam ettirmesi bekleniyor.

Bir motorunun arızalanması sebebiyle, Keçiborlu rampalarında zorlanacağı düşünülerek, Burdur'da hazır bekleyen DE18108 lokomotifinden yardım istendi. 1 saat içerisinde Göller Ekspresi'nin yardımına koşan Burdur Gar Şefliği, Göller Ekspresi'ne Karakuyu'ya kadar destek oldu.

Burdur Gar Şefliği'ne bağlı ekiplerin, hızlı ve seri hareketi sayesinde 1 saatlik rötarla yoluna devam Göller Ekspresi'nin Denizli'de set değiştirerek yoluna devam etmesi bekleniyor.

Şok'ta Anneler Gününe Özel İndirimler Başlıyor Şok'ta Anneler Gününe Özel İndirimler Başlıyor

Burdur Gar Şefliği'nin, Göller Ekspresi içerisinde henüz yer almaması, ancak mevcut ekip, ekipman ve personelle, Göller Ekspresi'ne her an hazır olduğunu bu akşam yaşanan arıza olayı, bir kez daha gösterdi. Umarız bu ve benzer olayların tekrarı yaşanmaz, Burdur Gar Şefliği ve Burdur'da yaşayan yolcular, en kısa zamanda 'Göller Ekspresi'ni Burdur'da görebiliriz.

Kaynak: Burdur Gazetesi