"Isparta İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı için Hüseyin Börekçi adaylığını açıkladı. Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında adaylığını açıklayan Börekçi, kendisini tanıtarak yapacağı çalışmaları anlattı. Basın toplantısı öncesinde İl Başkanı Hasan Büyükçam ile bir araya gelen  Börekçi, yaptığı açıklamada kendisine destek verenlere de teşekkür etti.  Bu arada 25 yıldır devlet memurluğu yapan, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in koruma ekibinde yer alan Börekçi, evli ve  5 çocuk babası.  Börekçi şu an da ise gayrimenkul üzerine ticari yaşamına devam ediyor.

Börekçi, basın açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:

"Basınımızın güzide mensupları, Türkiye’nin aydınlık yüzleri olan İYİ Partili dava arkadaşlarım;

İyi Parti Isparta Genişletilmiş İl Yönetiminde görevli bir kardeşiniz olarak, Bugün İl Başkanımız Hasan Büyükçam'amerkez ilçe başkan adayı olarak ziyarette bulundum ve istişare de bulundum.

Partimiz Genel İdare Kurulunun İl ve İlçelerde Kongre Kararı alması ile Isparta Merkez İlçe Başkanlığına Adaylığımı açıklamak üzere bugün buradayım.

Burada birçok dostumuz bizleri çok iyi tanımakla beraber, kısaca kendimden bahsetmek isterim.

Isparta, Deregümü Köyünde doğdum ve büyüdüm iş nedeniyle ayrı kaldıktan sonra emekli olup tekrar doğduğum yere dönüp yaşamaya başladım.

Eşim Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen olarak aktif çalışmaktadır.

5 kız çocuğuna sahip bir babayım.

25 Yıl Polis Memuru Olarak Emniyet Genel Müdürlüğünde bilfiil layıkıyla çalışarak emekli oldum.

25 yıllık görev sürecimde

- 7 yıl Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü ki bunun (İlk 2 YILI Sayın cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel yanında da çalıştım.)
- Yurt Dışında (Münih Başkonsolosluğu) 3 yıl Güvenlik Ateşesi Olarak görev Yaptım
- Meslek için de Eskişehir İşletme Fakültesini,  2016 yılında Yerel Yönetimleri bölümünü , 2018 Yılında Emlak ve Emlak Yönetimini, 2021 Yılında Acil Durum ve Afet Yönetimi önlisans  bölümlerini tamamladım. )
- Gıda üzerine Toptan işletmem ve HB GAYRİMENKUL işletmem var.
- Ayrıca tarımsal faaliyetler içinde bulunuyorum.
 

Değerli basın mensuplarının vasıtasıyla;

6 Kasım’da yapılacak olan Delege Seçimlerinde Tüm Parti Üyelerimizin Katılımlarını Bekliyoruz.

Murat Bağçeci, 25 günlük yaşam savaşını kaybetti Murat Bağçeci, 25 günlük yaşam savaşını kaybetti

Sonrasında 27 Kasım Yapılacak Olağan Kongremizde Tüm Delegelerimizin Oylarına da ekibimle talip olduğumuzu belirtir layıkıyla üzerimize düşen her görevi yürüteceğimizi bilmelerini isterim.

Saygılarımla…"