Rektör Prof.Dr.Yılmaz Çatal, Merkez ve ilçelerdeki Fakülte ve MYO’lardaki öğrenci sayısının 25 bin dolayında olduğunu belirtti. 

Kamyonet otomobile çarptı: 1’i bebek 3 yaralı Kamyonet otomobile çarptı: 1’i bebek 3 yaralı

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve bir grup gazeteci Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yılmaz Çatal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yardımcısı Emre Altuğ, Cemiyet Genel Sekreteri Selçuk Öçal, Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Şişman ve Mustafa Savlu ile Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz, Manşet Gazetesi Sahibi Hakan Yaman, Gülses Gazetesi Sahibi Onur Bedir,Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ve Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu.

Gerek Yerel Basının gerekse ISUBÜ’nün sorunlarının ele alındığı ziyaret samimi bir ortamda geçerken, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Mustafa Baş, Rektör Yılmaz Çatal’a yeni görevinde başarı dileklerini iletti.  Basın olarak her zaman ISUBÜ’ye katkı vermeye  devam edeceklerini belirten Baş, “İlimizde iki Üniversitenin bulunması son derece önemli. Bizler Basın olarak gerek SDÜ gerekse ISUBÜ’nün her zaman yanında ve destekçisiyiz. Basın olarak üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız. ISUBÜ’nün daha da büyüyüp gelişmesine katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

25 BİN DOLAYINDA  ÖĞRENCİMİZ VAR

Isparta Gazeteciler Cemiyetinin önderliğinde kendisine yapılan ziyaretten son derece memnunluk duyduğunu belirten ve teşekkür eden ISUBÜ Reiktörü Prof.Dr. Yılmaz Çatal, “Biz her zaman basınımızın desteğini hissediyor ve bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizler de ISUBÜ olarak her zaman Yerel Basınımıza destek vermeye devam edeceğiz. Üniversitemiz sizlerin de bildiği üzere yeni bir Üniversite. Fakülte ve Meslek Yüksek Okullarımızda toplam 25 bin dolayında öğrencimiz var, bunların 15 bini merkezde 10 bini de İlçelerde yer alıyor. Tabi ki MYO’larda bazı sıkıntılarımız oluyor, gerek fiziki açıdan  gerekse diğer bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları düzeltmeye çalışıyoruz, zamanla bu sorunlarımızı inşallah aşmış olacağız. Isparta merkezindeki yeni kampüs binamızın da tamamlanmasıyla fiziki açıdan  büyük rahatlama yaşayacağız, Rektörlük binamızı da sizlerin de bildiği gibi eski Devlet Hastanesi olarak kullanılan taş binaya taşıyacağız. Bunları inşallah 2023 yılında gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

Karşılıklı konuşmalardan sonra ziyaret sohbet şeklinde devam etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


GAZETECİLER REKTÖR YARDIMCISI ÖZTÜRK’Ü DE ZİYARET ETTİ.

Bu arada IGC Başkanı Mustafa Baş önderliğindeki Gazeteciler Rektörden sonra Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat Öztürk’ü de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Sohbet şeklinde geçen ziyaretten dolayı  Rektör Yardımcısı Öztürk, basın mensuplarına teşekkür etti.