Isparta Girişimci Sanayici ve İş İnsanları Derneği (IGSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Isparta Valisi Aydın BARUŞ’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay KAPI, Başkan Yardımcısı Yusuf Çağdaş ERMERAK, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Vacit YORULMAZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Hilal YAVUZ KİREMİTÇİ, Ahmet SONKAYA, Dilek ÖZDEMİR, Üyemiz Özlem AKSOY ve İdari Genel Sekreter Ayşegül ALOĞLU katıldılar.

IGSİAD Başkanı Kubilay Kapı; üyeleri tanıtımının ardından, IGSİAD hakkında bilgi vererek, “2002 yılında kurulan derneğimiz Isparta'nın ilk işadamı sivil toplum örgütlerinden biridir. Hizmet, tarım, ticaret, inşaat ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren 60 üyemiz bulunmaktadır. Üyelerimize vizyon katacak konuklarla her 15 günde bir olağan toplantılar düzenliyoruz. Sizi de olağan toplantılarımızdan birinde aramızda görmekten mutlu oluruz ” dedi.

Macit: “Başkanımızın her zaman yanındayız” Macit: “Başkanımızın her zaman yanındayız”

Vali Aydın Baruş, sözlerine yeni yönetim kurulumuza hayırlı olsun dilekleriyle başladı. Isparta’nın hizmet sektörü ağırlıklı bir il olduğunu, organize sanayi bölgesinin genişletilmesi için çalışmalar yapıldığını, Isparta’nın göller bölgesi olması nedeniyle koruma bölgelerinin olduğunu dolayısıyla da sanayileşmede bazı sınırların olduğunu söyledi. Eğirdir Gölünün korunması ile ilgili de bilgiler veren Baruş, Yönetim kurulumuza tekrar hayırlı olsun diyerek başarılar diledi.