Türkiye'nin İlk TOGG'u Isparta'ya gelmişti, Isparta'da bir Expertize giren Togg’un ekspertiz videosunu yayınladılar! Eksperi yapan usta o detay karşısında şaştı kaldı.

Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'un ekspertiz videosu büyük bir ilgiyle YouTube'da yayınlandı.

1080xauto-1

Doğal Gazda İndirim Devam Edecek: Bakan Bayraktar Açıkladı Doğal Gazda İndirim Devam Edecek: Bakan Bayraktar Açıkladı

 Isparta'ya teslim edilen ilk Togg T10X'i ekspertize götürerek detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. ve o anlar video olarak yayınlandı.

728xauto-1

Videoda, Expertiz Ustası, Togg T10X'in uzun menzil versiyonuna odaklandığını belirtti. Arabanın teknik özelliklerini paylaşarak, "523 km menzili olan versiyon. Önden arkaya 4 metre 60 santimetre. Eni 1.88, boyu da 1.67, ağırlığı da 2010 kilogram." dedi.

17022465-728xauto

Ekspertiz işlemini gerçekleştiren usta, aracın çamurluk bağlantı noktaları gibi detayları titizlikle inceledi. Usta, bağlantı kalitesinin iyi olduğunu belirterek, "Abi güçlü, güzel" şeklinde yanıt verdi.

1080xauto

Usta, Togg'u detaylı bir şekilde incelemeye devam ederken özellikle etiket detayına dikkat çekti. Etiketlerin üzerinde "Togg Türkiye" yazdığını fark eden usta büyük bir şaşkınlık yaşadı. "Hangi etikete baksam Togg Türkiye yazıyor. Her yerde Türkiye yazıyor abi" şeklinde ifadeler kullandı.

728xauto (2)

Ayrıca, usta mikron kalınlıklarına da baktığını belirtti. Usta, "Bu cihazın kalibrasyonuna göre değişir ama, benim cihazımla içler 80-100 bandında, dışlar 100-140 bandında. Tek kat boya, ne kalın ne ince, tam ortada." açıklamasını yaptı.

728xauto (1)

Videonun sonunda usta, genel olarak Togg'u nasıl değerlendirdiği sorulduğunda ise "Yok böyle bir şey" şeklinde yanıt verdi.

Söz konusu ekspertiz videosu, binlerce kişi tarafından YouTube'da izlendi ve Togg'un detaylarına dair merakları giderdi. Togg'un yerli üretim olması ve üzerinde Türkiye etiketinin bulunması, izleyicilerin dikkatini çeken önemli detaylar arasında yer aldı.