Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek  5 yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

BEN DAVAMI SATMADIM

Ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a hem yeni yerin hem de yeni dönemin hayırlı olması dileklerinde bulunan Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, yeniden aday gösterilmemesi karşısında hiçbir kırgınlığının olmadığını belirterek, “Ben davamı satmadım, ihanet etmedim. Her zaman AK Parti’nin yanındayım” dedi.

Başkan İpekçi’nin Soner Toros Basın Merkezini ziyaretinde IGC Başkan Yardımcısı Hakan Yaman, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çevikbaş ve Duayen Gazeteci ve eski cemiyet başkanı Nasuh Özkan’da hazır bulundu. İpekçi, Basın Merkezini ziyaretinde 5 yılın değerlendirmesini yaptı. 5 yılda Sav Kasabasına çok önemli hizmetlerde bulunduğunun altını çizen İpekçi, “Göreve geldiğimizde Belediyenin bir miktar borcu vardı, bu borcu Harman Konutlarındaki 11 tane daireyi 2 milyon 400 bin liraya satarak kapattık. Kasabamıza İller Bankası kaynaklarıyla 80 kilometrelik su hattı döşedik, kasabamıza 65 km. doğalgaz hattı döşedik. Sav kasabasının yüzde 95’i şuanda doğalgaz kullanmaktadır. Su şebekesinin hatlarını yeniledik, 60 tonluk yeni depo yaptık. Sav’a 115 bin m2 taş döşedik. Belediyemize 5 yılda bazıları hibe yoluyla olmak üzere 22 araç kazandırdık. Kasabamızda 13 kilometrelik yolu asfaltladık, bunun 8 kilometrelik bölümünü Karayolları, 5 kilometrelik bölümünü ise özel idare yaptı. 30 km. yeni yol açtık, metruk evleri yıktık. Kasabamıza sağlık ocağı kazandırdık. 5 yılda Sav Belediyesine bir bölümü hibe olmak üzere 250 milyon liralık katkı sağladık, 270 ruhsat verdik” dedi.

TÜM ARA SOKAKLAR

KİLİT PARKE  TAŞI

İLE DÖŞENDİ…

5 yıl önce Sav Kasabası’nda başladıkları doğalgaz çalışmalarının önceki yıl tamamlanarak kasaba halkının doğalgaza kavuştuğunu hatırlatan Belediye Başkanı Şakir İpekçi, “Doğalgaz çalışmaları Kasabamızın tüm cadde ve sokaklarında gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sırasında da ister istemez eski asfalt yollar yıprandı. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması ve yollarımızı modernleştirme ve güzelleştirme adına Kasabamızın içerisindeki eski yolları kazıyıp yerine kilit parke taşı döşedik. Göreve geldiğimiz günden bu yana kadar 115 bin m2 kilit parke taşı döşedik, kasabamızın tüm ara sokakları kilit parke taşı ile döşenmiş durumda” dedi.

ÜÇ KÖPRÜYÜ GENİŞLETTİK

Bu arada Sav Kasabası içindeki 3 ayrı köprünün genişletilerek araçların daha rahat bir şekilde geçişi için uygun hale getirildiğini kaydeden Başkan İpekçi, “Özel İdareden sağladığımız asfaltla Sav Kasabasındaki ihtiyaç duyulan yerleri de zaman zaman asfaltladık. Çalışmalarımız vatandaşlarımız tarafından da büyük takdir görmektedir. Seçim beyannamesinde söz verdiğimiz tüm vaatlerimizi büyük ölçüde gerçekleştirdik. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Başkan ipekçi, kasaba içerisindeki eski binalarında yıkımının devam ettiğini belirtti.

MEZARLIKLARA

BAKIM YAPILDI.

Sav Kasabasında 4 ayrı yerde bulunan mezarlıklarda çalışmalar yaptıklarını ve Kasabadaki mezarlıkların bakım onarım çalışmaları ile dış duvarlarının elden geçirildiğini belirten Belediye Başkanı Şakir İpekçi,  “Mezarlıklarımızın komple bakımlarını yaptık. Mezarlıkların iç kısımlarındaki yolları yeniden düzenledik, ayrıca mezarlık duvarlarını boyayıp güzel bir şekle getirdik. Tamamen uzman kişiler tarafından yürütülen çalışmalarımız halkımız tarafından da büyük beğeni ve takdir gördü. Mezarlıklarımızdaki çalışmalar tamamlanınca güzel bir görünüme kavuşmuş oldu. Mezarlıklarımızın özellikle duvarları eskisi gibi yıkık dökük vaziyetten kurtarılmış oldu” dedi.

SGK maaş alabilmek için boşananların peşinde! SGK maaş alabilmek için boşananların peşinde!

KATKIDA BULUNANLARA

TEŞEKKÜR ETTİ.

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, 5 yıllık dönemde kendisine yardımcı olan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Bakanlara, Isparta Milletvekillerine, parti yöneticilerine ve kamu kurum ve kuruluş idarecilerine ve birlikte çalıştığı personeline teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da Sav Belediye Başkanı İpekçi’ye teşekkür etti.

Haber Merkezi