Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi

Düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek ve kurumlar arası koordinasyonun arttırılması amacıyla düzenlenen toplantı; Afyonkarahisar, Konya, Antalya, Burdur, Isparta ve Karaman illerinden oluşan 8. bölge illerinin Valileri, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Bölge illerinde yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda; düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek amacıyla ülke genelinde alınan tedbirler, 8. Bölge illerine ilişkin istatistiki veriler ve kontrol noktalarının etkinliği, alınan önlemler ile yapılan çalışmalar istişare edildi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile toplantı sona erdi.

Toplantıya, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Isparta Valisi Aydın Baruş, Burdur Valisi Türker Öksüz, Konya Vali Yardımcısı Faruk Bekârlar, Karaman Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, Düzensiz Göçle Mücadele ve Sınır Dışı İşleri Genel Müdürü Ramazan Seçilmiş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tolga Yağan,  İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, bölge illerinin Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürleri katıldı.