Stat : Milli Egemenlik

            Hakemler : Kadir Çoban – İsmail İhlas Erdal – Osman Burak Kara

            YALVAÇSPOR : Sergen Yolçi-Ali-Muhammed-Mustafa-Murat-Yusuf-Mehmet-Yaşar-Emre Bozbaş-Burak Leylek-Mustan Altan.

Kıdem Tazminatında Yeni Düzenleme Kıdem Tazminatında Yeni Düzenleme

            ULUBORLUSPOR : Çağatay-Mehmet-Çağrı-İsmail-Alperen-Murat-Hüseyin-Aliosman-Kaan - Mehmet Kılıç-Hakan Baki. 

            2023-2024  futbol sezonu,  Isparta 1. Amatör küme maçları başladı. Kıran kırana geçen maçlar ilgiyle izlenirken Pazar günü saat 15.30’da oynanan maçta Yalvaçspor, güçlü rakibi Uluborlusporu 2-1 yenerken çok zorlandı.

            Maça süratli başlayan Yalvaçspor 5. Dakikada penaltı kazandı. Ve Emre Bozbaş penaltı vuruşunu gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Oyunda dengeyi kuran Uluborluspor gençleri 42. Dakikada Hakan Baki’nin  ceza alanı  içinden  attığı nefis golle beraberliği sağladı  ve maçın ilk devresi 1-1 bitti.

            2. devre de çok iyi bir futbol  oynandı ve sert geçen maçta kemik sesleri geldi. Oyunda üstünlüğü eline geçiren kırmızı-yeşilli Yalvaçspor Mustan ve Emre Bozbaş ile 2 gollük pozisyonu değerlendiremedi.

            Maçın 66. Dakikasında Mustan  Altan,  Uluborluspor defansını çalımladı ve şahane vurdu top 90’dan filelere gitti ve Yalvaçspor 2-1 öne geçti. Maçın son dakikalarında Uluborluspor etkili oldu ve tek kale maç oynadı ancak beraberlik golünü bulamadı ve maçı 2-1 kaybetti.

            Fatih Bozbaş’ın öğrencileri ilk sınavı başarıyla geçtiler.

            Kalecilerin (Sergen Yolçi ve Çağatay Çakmak)  başarılı kurtarışları maça damga vururken, maçın hakem triosu ise zor maçı idare ederken zaman zaman zorlandıkları gözlendi. Maçta  her iki takım oyuncularına toplam 9 sarı kart çıktı.

            (Haber Ve Fotoğraflar: Sedat Cican)