Edinilen bilgilere göre,  Isparta  A.S.K.F başkanlığı aldığı kararla  maçları  5 Kasım’da başlatmayı planladığı, bu sezon  12 TAKIMLI ve TEK GURUPTA MAÇLARIN  oynanacağı belirtildi.

            “ALİKÖYSPOR-İLEYDAĞISPOR-GÖNENSPOR-DSİSPOR-ULUBORLUSPOR-MERKEZ GENÇLİK-EMRESPOR-YALVAÇSPOR-ÖZEL İDARESPOR-DARIÖRENSPOR-SÜTÇÜLERSPOR VE GÜLCÜSPORUN” yer  alacağı gurupta bu sezon çok iddialı maçların oynanacağı ve özellikle Yalvaçspor-Sütçülerspor ve Dsispor arasında büyük çekişme yaşanacağı bildiriliyor.

Isparta32 Spor’lu gençlerden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Isparta32 Spor’lu gençlerden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

            Isparta 1. Amatör küme futbol maçlarının ilk 3 haftasında oynanacak maçlar şu şekilde açıklandı.

1.         HAFTA : İleydağıspor-Aliköyspor / Gönenspor-Darıörenspor / Dsispor-Özel İdarespor / Uluborluspor-Yalvaçspor / Gülcüspor-Emrespor / Merkez Gençlik-Sütçülerspor.

2.         HAFTA  :  Aliköyspor-Gönenspor / Emrespor-Merkez gençlik / Yalvaçspor-Gülcüspor / Özel İdarespor-Uluborluspor / Darıörenspor-Dsispor / Sütçülerspor-İleydağıspor

3.         HAFTA : Gönenspor-İleydağıspor / Dsispor-Aliköyspor / Uluborluspor-Darıörenspor /  Gülcüspor- Özel idarespor / Merkez gençlik – Yalvaçspor / Emrespor-Sütçülerspor.  /Sedat Cican