Açıklama Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den geldi. Festivalin 3-4-5 Haziran tarihleri arasında yapılacağını söyleyen Başkan Başdeğirmen, festivalde ünlü sanatçılar Melek Mosso ve Funda konser vereceğini belirtti. Ayrıca Buray, Ferhat Göçer, Sertap Erener ve Haluk Levent’te Ispartalılara konserler verecek.

Baharın gelmesiyle, Isparta birkez daha Gül Hasat sezonuna hazırlanıyor. 

Yaklaşık 1 ay devam edecek olan hasat sezonu sonunda, Isparta Belediyesi, Gül Hasadını, Gül Festivali ile taçlandıracak. 

Dünya gül yağı ihtiyacının yüzde 65’ini karşılayan Isparta’da, üretimin yaklaşık yüzde 18’e varan kısmında söz sahibi olan Isparta'da Pandemi'de yapılamayan Etkinlik ve Festivaller, bu yıl hayatın normale dönmesiyle dolu dolu gerçekleşecek.

Konuyla İlgili olarak Haber32'ye açıklama yapan Isparta Belediye Başkan yardımcısı Fahretdin Gözgün, “Ispartamız Uluslararası bir festivale ev sahipliği yapacak, Festivalimizde 8 Ülkeden çeşitli Gruplar gelecek, Uluslararası öğrencilerimiz olacak, çok sayıda etkinliklerimiz gerçekleşecek yine gül toplanacak, gül kaynatılacak, folklorik gösteriler olacak ve gülün şiiri konuşacak, gülün parçaları ve türküleri konuşulacak. O hafta güle dair gerçekten gül gibi olacak.  Ben bütün herkesi, 3-4-5 Haziran 2022 tarihinde Ispartamıza davet etmek istiyorum” dedi. Gül Ha

Göller Bölgesi Belediyeler Birliği Şükrü Başdeğirmen'e Emanet Göller Bölgesi Belediyeler Birliği Şükrü Başdeğirmen'e Emanet