Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti'nin Isparta Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından gerçekleştirilen 2024 yılı ilk meclis toplantısında açıklamalarda bulundu.

Başkan Başdeğirmen, toplantının başkanlığını üstlendi ve yaptığı konuşmada, "Tek bir amacımız var, o da Isparta'ya en güzel hizmeti yapmak" dedi.

Sigaraya yeni zam geldi! İşte yeni liste… Sigaraya yeni zam geldi! İşte yeni liste…

Başkan Başdeğirmen, adaylığına ilişkin duygularını paylaşırken, Allah'tan hizmet için yollarını açmasını dileyerek, "İnşallah bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını ve güzelini yapmayı nasip etsin" şeklinde konuştu. AK Parti Grup Sözcüsü Fahretdin Gözgün, Başkan Başdeğirmen'in yeniden aday gösterilmesinden duydukları büyük onuru ifade ederek, adaylık sürecinde başarılar diledi.

Belediye Meclis Üyesi Hatice Çakır ise Başkan Başdeğirmen'in Isparta'da gönüllere girdiğini belirterek, "Manevi olarak zor günler geçiriyorsunuz ama buna rağmen hizmet etmeye devam ediyorsunuz. Bu hizmet aşkınızı Isparta halkının takdir edeceğine inanıyorum" dedi. Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydoğdu ise Başkan Başdeğirmen'e adaylık süreci için başarılar dileyerek, "Allah ayağınıza taş değirmesin inşallah" ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından gündem maddelerine geçildi ve Denetim Komisyonu üyeliklerine Gülsüm Tunçbilek, Hatice Çakır, Hakkı Kaya (AK Parti), Oğuzhan Göker (MHP) ve Hasan Karaca (CHP) seçildi. Denetim Komitesi'nin yeni üyelerinin belirlenmesinin ardından Başkan Başdeğirmen'in doğum günü dolayısıyla meclis üyeleriyle birlikte pasta kesildi.

Haber32