Isparta, Burdur Elazığlılar Derneği Başkanı Ahmet Çağla ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Isparta, Burdur Elazığlılar Derneği Başkanı Ahmet Çağla, çeyrek asra yakın zamandır amaçlarının insan odaklı hizmet etmek ve insanların dertleriyle dertlenerek, mazlumların yanında olmak olarak belirtti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her zaman yanlarında olduğuna değinen Ahmet Çağla, “Bu noktada bizlere kardeş oldunuz, hep yanımızda oldunuz. Isparta, Burdur Elazığlılar Derneği olarak sizle gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız ‘bana Ömer’leri getirin’ diyor. Ömer söylemle değil Ömer uygulamayla olur.

Sizler de bu uygulama var. O duruşunuz, kişiliğiniz, karakteriniz insanlara yardım yapma noktasında takdire şayan işler yapıyorsunuz. Bizler için ayrı değersiniz. Geçen yıl buradaki bir hemşehrimizin vefat etmesi sebebiyle sabah namazdan sonra hastaneye gelişiniz, cenaze aracını ayarlamanız bizim için önemliydi. Antalya’daki arkadaşımız bile burada Isparta Belediye Başkanının adı söyleniyor dedi. Bununla gurur duydum. İnsanlara yardım etme noktasında yaralara merhem olmaya çalışıyorsunuz. Belediyeciliğin de bu olması gerektiğini düşünüyorum. Nefis için değil nefisler için hizmet edilmeli. Siyaset gönüllere girme işidir. Bu da sizde var. Kamuoyunda size karşı bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Samimiyetinizle insanlara hizmet ettiğinizi görüyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için hemşehrilerim adına teşekkür ederim. Allah razı olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’da Elazığlı vatandaşlar olduğu gibi Elazığ’da da Ispartalıların yaşadıklarını belirterek, birlik beraberliğin önemine değindi. Başkan Başdeğirmen, “Biz birbirimizle kardeşiz, birbirimizi anlamak çok değerli. Her ilde memleketi adına hizmet eden derneklerin olması gerektiğine inanıyorum. Elazığ’da yaşayan bir öğrenci Isparta’da okumak istiyorsa sizleri arayarak bilgi alabiliyor. Sizin de buradaki görüşleriniz bizim için çok önemli. Sizler Isparta’yı ve Ispartalıyı sevmelisiniz ki buraya gelecek hemşehrilerinize ‘buyurun gelin, Isparta çok güzel’ diyebilin. Bizim de çok yakın Elazığlı arkadaşlarımız var. Yaptığımız hizmetler Elazığ’dan gelen vatandaşlarımızı da memnun ediyor. Şehrimize öğrencilik, sağlık veya iş için gelindiğinde sizler yardımcı oluyorsunuz. Bizlerle olan ilişkiniz de çok güzel. Bizim ayrı gayrı hiçbir şeyimiz yok. Ortak noktada buluşalım diyoruz. Sizlerin söylediği gibi belediyede görevi layıkıyla yapabilmek çok önemli. Diğer hizmetler belediye başkanı olsa da olmasa da yapılır.

Asfalt, kaldırım, temizlik gibi hizmetler rutin hizmetler. Bunlar belediye başkanı olmasa da yapılır. Ama sosyal hizmetler, insana dokunmak farklı bir hizmet. O da belediye başkanın inisiyatifiyle yürüyen bir konu. Görevdeki kişinin bakış açısına bağlı bir konu. Eğer başkan insan odaklı, gönül belediyeciliği yapacaksa o farklı bir hizmete giriyor. Biz de çok şükür bugüne kadar sizin söylediğiniz gibi insan odaklı, gönül belediyeciliği ile çalıştık. Vatandaşımızın her probleminde yanında olmak için mücadele ettik. Vatandaşımızın nerede ihtiyacı varsa orada olmaya gayret ettik. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz inşallah. Rabbim bizlere yeni yıl ve daha ileriki yıllarda güzellikleri yaşamayı nasip etsin” görüşlerinde bulundu. 

2 Milyon Liranın 32 Günlük Getirisi Yine Değişti 2 Milyon Liranın 32 Günlük Getirisi Yine Değişti

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta, Burdur Elazığlılar Derneği Başkanı Ahmet Çağla’ya gül tablosu hediye etti.

Belediye Bülten