Halktv'de yer alan habere göre; Türkiye'nin en yaygın yapı market zincirinden biri olan 120 milyon TL sermayeli olan şirketin iflas davası, İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülmekte. 

DURUŞMA 15 ŞUBAT'TA GÖRÜLECEK

Davanın başlatıcısı ise Sem İnternet Reklam Hizmetleri Danışmanlık AŞ.

Otomobil Piyasasında Daralma Otomobil Piyasasında Daralma

Sem Danışmanlık AŞ, Tekzen Ticaret ve Yatırım AŞ'ye karşı başlattığı icra takibi sonucunda, Tekzen'in itirazına rağmen mahkemeye başvurdu.

Sem Danışmanlık avukatları, itirazın iptalini ve şirketin iflasının ilanını talep etti. 15 Şubat'ta görülecek olan duruşma, bu meseleye ışık tutacak.

TEMELİ 1995’TE ATILDI

1995 yılında Türk-Alman ortaklığıyla temeli atılan Tekzen Ticaret AŞ, 1998'de Alman ortağının ayrılmasıyla Murat Gigin'in tek sahibi olduğu bir şirket haline geldi.

120 milyon TL sermayeli olan şirketin birçok şubesi bulunmaktadır. Tekzen, Koçtaş ve Bauhaus'un ardından yapı marketi sektöründe önemli bir konuma sahiptir.

Tekzen, yapı marketi sektöründe Koçtaş ve Bauhaus’tan sonra sektörün 3’üncü önemli firması.

TÜRKİYE’NİN 59 İLİNDE 134 MAĞAZASI BULUNUYOR

Tekzen, Edirne’den Kars’a Trabzon’dan Isparta'ya Türkiye’nin 59 ilinde 134 mağazasıyla yerli ve yabancı binlerce ürünü uygun fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleriyle aynı çatı altında müşterilerine sunuyor.

Kaynak: Kamu Son Haber