Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü mahallelerde cadde ve sokakların genel temizlik çalışmalarını rutin olarak devam ettirirken, diğer taraftan uçkunla mücadeleyi sürdürüyor. Bunların yanında sanayi sitelerinde de rutin olarak temizlik çalışmaları yapılıyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Gül Küçük Sanayi Sitesinde detaylı temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekiplerin tüm ana caddelerde, ara sokaklarda ve kaldırımlarda yaptığı detaylı temizlik çalışmaları kapsamında otlar biçildi, yollar süpürge araçları ile temizlendi ve sabunlu su ile yıkandı. Uçkunla mücadele için sanayi sitesi içerisinde ilaçlama yapıldı.

Gül Küçük Sanayi Sitesindeki kum ve çamur gibi atıklar ile ticarethanelerden çıkan sanayi atıkları da kamyonlara yüklenerek, kaldırıldı.

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, belediye tarafından sürekli olarak sanayi sitesi içerisinde rutin temizlik çalışmaları gerçekleştirildiğini belirterek, otların biçildiğini, yolların yıkandığını, caminin temizlendiğini söyledi. Gül Küçük Sanayi Sitesine verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Boyacı, “Başkanımız sanayimize ilgi ve alaka gösteriyor.  Belediyemiz temizliğini yapıyor, belediye başkanımız sürekli sanayimize geliyor fikir alışverişinde bulunuyor, esnaf toplantıları yapıyor. Esnafımız da dilek ve temennilerini sunuyor. Belediye Başkanımıza çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız” dedi.

Döviz Piyasasında TL Denge Kazanıyor Döviz Piyasasında TL Denge Kazanıyor