Bir süre önce Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden AK Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz’ün girişimleri sayesinde uçak seferlerinden sonra Isparta-İzmir arası tren seferleri konusunda da düzenlemeye gidiliyor.

Konuya ilişkin müjdeli haberi kamuoyu ile paylaşan AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, İzmir Basmaneden Isparta’ya düzenlenen günlük tren seferi sayısının 2’ye çıkarılacağını söyledi. Zabun, İzmir Basmane - Denizli - Ispara Treninin akşam saat 23:05 Basmahaneden kalktığını belirterek sözkonusu trenin sabah saat 07:40R’da  Isparta'ya geldiğini hatırlattı. Zabun, Isparta’dan kalkan İzmir treninin ise akşam saat 22.10 da Isparta’dan hareket ettiğini ve sabah saat 06,58’de İzmir Basmaneye ulaştığını belirterek, bunlara ilave olarak şimdi ikinci tren seferlerinin de başlayacağını müjdeledi.

İŞTE 2. TREN SEFERİNİN GİDİŞ VE DÖNÜŞ SAATLERİ

Şehit Polisin cenaze programı belli oldu Şehit Polisin cenaze programı belli oldu

AK parti Isparta Milletvekili Osman Zabun yıllardır tek sefer olarak uygulanan İzmir-Isparta arası karşılıklı tren seferinin artık ikiye çıkarılacağını belirterek bununla ilgili saat düzenlemesine ilişkin şu bilgileri verdi.

Bundan sonra ikinci tren seferleri Isparta’dan saat 10:45'de hareket edecek ve akşam saat 19.34 de Basmaneye ulaşacak. İzmir Basmaneden sabah 08:30 da kalkan tren de 17:20 de Isparta'ya gelecek .  Isparta'dan Basmaneye 10.45 de hareket edecek olan Isparta-İzmir treni  İzmir Basmanede akşam 22.10’de olacak. Zabun, “Bu sayede tren seferleri arttığından dolayı İstanbul ve Ankara ve diğer yerlere aktarmalı ulaşım imkanı olacak” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun tren seferlerinin ikiye çıkarılmasından dolayı başta Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na ve diğer yetkililere teşekkür ederek sözkonusu kararın hayırlı olması diledi.

Haber Merkezi