Türkiye'nin önde gelen dondurma ve kafe zincirlerinden biri olan MADO, IyaşPark AVM'de yenilenen konsepti ve zengin kahvaltı ve yemek menüleriyle hizmet veriyor.

İşletmeciliğini F.D İnş. Tic.Ltd.Şti. adına Ferdi ve Çiğdem Demirgürbüz çiftinin yaptığı Isparta Mado'da Kahvaltı, Yemek Menüleri, Pasta, tatlı, Dondurma, Çiğ Köfte ve birçok çeşit MADO Kalite ve güvencesiyle sunuluyor. 

MADO, sokaktan kafeye taşıdığı dondurma kültürü ve Türk-Dünya mutfağından seçeneklerle birlikte pasta, çikolata, fırın ve dondurma köşeleriyle ülkenin en iddialı markalarından biri haline gelmiştir. IyaşPark AVM içindeki şubesinde de faaliyet göstermeye devam ediyor.

Yenilenen konsepti ve yeni yüzüyle Isparta halkına hizmet sunan MADO, uzun yıllardır IyaşPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bulunarak Isparta genelinde de tanınıyor.

Mado, çeşitli lezzetleriyle Isparta halkını işletmelerine davet ediyor.

MADO, Isparta Iyaşpark'ta yaklaşık beş yüz metrekarelik bir alanda hizmet vermektedir ve teras bölümü de bulunmaktadır.

Kahvaltı ve onlarca çeşit yemek menüsü ile gerçek keçi sütünden ve sahlepten üretilen dondurmalar, diyet ve şeker hastalarına sunulan dondurmalar, unlu mamuller, kahvaltı, pasta, tatlı çeşitleri, salatalar ve kafe lezzetleri müşterileriyle buluşmaktadır.

Adres: IYAŞPARK AVM, Isparta/Merkez. MADO, lezzetleriyle müşterilerini ağırlamak için sabırsızlıkla bekliyor.

Köpeğine Zarar Veren Adamı Arabaya Bağlayıp Sürükledi Köpeğine Zarar Veren Adamı Arabaya Bağlayıp Sürükledi

de9a57c2-9042-4605-9c54-0d1fdba0bc53.jpg.jpg_1c9c9b8bd-8f60-45e6-af1f-f055b5da44ca.jpg.jpgbfea37d1-4029-43e5-ae8f-61b1b27abd14.jpg.jpg