Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi alacak

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan ilana göre farklı birimlerde toplamda 29 Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alacak.

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeliği İlanı: Adaylardan Belge Teslimi ve Başvuru Şartları

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerine öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. İlanın detayları ve başvuru şartları aşağıda belirtilmiştir:

A- Başvuru Şekli, Yeri ve Zamanı:

Başvurular, Üniversitenin çevrimiçi başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvuruların çevrimiçi olarak yapılması gerekmektedir.

Başvuru süresi, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün olarak belirlenmiştir.
Adaylar, öncelikle çevrimiçi başvuru sistemine kayıt olmalı ve kişisel bilgilerini doldurarak Öğretim Üyesi Personel Alım İlanı için başvurularını tamamlamalıdır. Başvurmak istedikleri ilan numarasını seçmeli ve istenen belgeleri ilgili alanlara yüklemelidir.

Güncelleme yapılması gerektiğinde, mevcut başvurunun silinerek yeniden başvuru oluşturulabilecektir.
Gerçeğe aykırı belge veren veya beyanda bulunan adaylar hakkında yasal işlem başlatılacak ve atamaları iptal edilecektir. Tüm sorumluluk adaylara aittir, yanlış/eksik belge yükleme veya farklı mezuniyetle başvurma gibi durumlar adayların sorumluluğundadır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Atanma ve Yükseltilme Kriterlerine İlişkin Yönerge, basılı dosya dizi pusulası ve öğretim üyesi adayı özgeçmiş formuna http://persdb.sdu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Elektronik ortama yüklenen dosyanın basılı nüshası, ilan süresi içinde doçent ve profesör kadrolarına başvuracak adaylar tarafından şahsen veya posta yoluyla Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadrolarına başvuracak adaylar tarafından ise ilgili birime dilekçe ile teslim edilmelidir.

B- Başvuracak Adayların Teslim Edeceği ve Sisteme Yükleyeceği Belgeler:

Özgeçmiş (PDF formatında sisteme yüklenmelidir).
Askerlik bilgisi ilgili servislerden otomatik olarak gelecektir. Adaylar, eksik olduğunu düşündükleri askerlik bilgisi belgesini eklemelidir.

Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

Eğitim bilgileri ilgili servislerden otomatik olarak gelecektir. Adaylar, eğitim bilgilerinde eksiklik olduğunu düşünüyorlarsa, bunu gösteren diploma veya geçici mezuniyet belgesi eklemelidir. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren onaylı belge gerekmektedir.

Yabancı Dil bilgisi (Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilen dil belgesi) ilgili servislerden otomatik olarak gelecektir. Adaylar, Yabancı Dil bilgilerinde eksiklik olduğunu düşünüyorlarsa, buna ilişkin belgeleri eklemelidir.

Bilimsel çalışma ve yayınları içeren liste.
Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş vesikalık veya biyometrik) (Sisteme yüklenmelidir).
Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair beyan.

C- Genel Açıklamalar:

İdare uygun gördüğü takdirde ilanın her aşamasını iptal edebilir.
Adaylar sadece bir ilan numarasıyla ilan edilen kadrolardan sadece birine başvuru yapabilir. Birden fazla kadroya başvuran adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
%30'luk kota kapsamında başvuru yapılabilecek doktor öğretim üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

Süleyman Demirel Üniversitesi'nin öğretim üyeliği alımları hakkında daha fazla bilgi ve başvuru şartlarına ulaşmak için http://persdb.sdu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.