2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın kataloğu 2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın kataloğu

Isparta Ticaret Borsası’nın öncülüğünde DETAY ve ASKON Fuarcılık tarafından düzenlenen Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı bu yıl 18. kez gerçekleştirildi.

Isparta’nın en önemli fuar organizasyonu olan Tarım ve Hayvancılık Fuarına 80 katılımcı firmanın 150 marka ile katılım sağladığını ifade eden Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça ve ASKO Fuarcılık Sahibi Onur Çarkçı, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılımla açtığımız fuarımızı Cumartesi günü itibariyle tamamladık. Fuarımıza başta Isparta olmak üzere Burdur, Antalya, Denizli gibi birçok ilden ziyaretçimiz gelmiştir.

4 gün boyunca süren fuarımızda; çiftçiye, üreticiye ve kente kattığı kazanımlar paylaşılmış ve bu yıl önceki fuarlarımızdan farklı olarak işin uzmanları tarafından bilimsel sunum ve söyleşiler yapılmıştır. 80 katılımcı firmanın 150 marka ürünleriyle görücüye çıktığı fuarımıza en az 10 ilden ziyaretçi gelmiş olup, bu yıl fuarımıza ziyaret eden kişi sayısı yaklaşık 55 bin kişi olarak gerçekleşmiştir” ifadelerini kullandılar.

Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça ve ASKO Fuarcılık Sahibi Onur Çarkçı, Fuarın amacının tarımdaki ve hayvancılıktaki teknolojik gelişmeleri, fuar sayesinde çiftçilerin daha yakından takip etmesini sağlamak olduğunu belirterek; “Üretici firmalarımız da bu fuar sayesinde üretmiş oldukları ürünlerini daha geniş kitlelere tanıtma imkanı buldular” ifadelerini kullandılar.