Isparta, Burdur ve Dinar’ın buluşma noktalarından biri olan Süleyman Demirel Havalimanında düzenlenen uçak seferlerinin artırılması için düğmeye basıldı; iki komşu şehir bir araya gelerek girişimlerde bulundu. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Anadolujet Genel Müdürü Kerem Sarp’a yapılan ziyarette havayolu taşımacılığının geliştirilmesi ve sefer sayılarının artırılmasına yönelik görüşme yapıldı.

Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, ITSO Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader, Yönetim Kurulu Üyemiz Ozan Demiralay, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal; Süleyman Demirel Havalimanındaki uçak sefer sayılarının artırılması için Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Anadolujet Genel Müdürü Kerem Sarp’a ziyarette bulundu.

Görüşmeler sırasında, iki ilin yolcularına daha etkili ve verimli hizmet sunma amacı taşıyan projeler ve uçuş seferleri ele alındı.

Süleyman Demirel Havalimanı'ndan İstanbul'a yapılacak günlük sabah ve akşam uçuşlarının düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette iki ilin eğitim, sağlık, turizm ve sanayi alanındaki kazanımlarına da vurgu yapıldı.

Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor

Isparta ve Burdur heyeti; Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet yetkililerine, Burdur ve Isparta illerinin hava ulaşımı hizmetlerinin daha da geliştirilmesi gerektiğine dair talepleri iletti. Bu görüşmeler sonucunda, iki ilin hava yolculuğu açısından daha iyi bir hizmet alabilmesi için somut adımların atılması bekleniyor.