Kursa katılan 58 kişi kurs bitirme ve kurs katılım belgelerini aldılar. Ayrıca ECA ve Fırat Boru Firmalarından kursiyerlere çeşitli promosyonlar verildi.

Isparta Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlenen programa, E.C.A Temsilcisi Tamer Seler, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Yılmaz Telli ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Programda ilk olarak konuşan Isparta Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Yılmaz Telli, kursun çok başarılı geçtiğini belirterek, bu tür çalışmalara  devam edeceklerini  söyledi.

ECA Temsilcisi Tamer Seler ise, kurs süresince ürünleri kursiyerlere  tanıttıklarını söyleyerek, gelişen teknoloji hakkında  kursiyerleri bilgi sahibi ettiklerini  kaydetti.

Isparta Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nde ECA ve Fırat Boru kuruluşlarından eğitime yönelik bir takım ürünleri kazandırdıklarından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Tesisat Teknoloji ve İklimlendirme Alan Şefi Mehmet Karakuzu, “Bu çalışmalarımız ileriki günlerde artarak devam edecektir” dedi.