12 Haziran seçimlerine doğru Ak Parti Milletvekili aday adayı olan İsmail Özdemir "Birçok problemin çözüm yerinin Ankara olduğu gerçeğinden hareketle, 22 yıllık bürokrasi tecrübemi, siz değerli hemşehrilerimin desteği ile daha güçlü olarak memleketimin hizmetine sunmaya adayım" dedi.

Ak Parti'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan EGO Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özdemir "12 Haziran 2011 tarihinde Ülkemiz ve Isparta'mızın geleceği için önemli sonuçlar doğuracağını düşündüğüm genel seçim sürecine girmiş bulunmaktayız" diye konuştu.

Dün önce seçim bürosunu açan Ak Parti aday adayı Özdemir ardından parti binasında açıklama yaptı. Müftülük ilerisinde seçim bürosu tutan İsmail Özdemir dualar eşliğinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdikten sonra katılanlara helva ikram etti.

Özdemir açıklamasında "Benim gibi Isparta'ya hizmet amacıyla yola çıkmış olan birbirinden değerli bütün aday adaylarına başarılar diliyorum. 1990 yılında İçişleri Bakanlığı Kontrolörlüğüyle başlayıp, EGO Genel Müdür Yardımcılığına uzanan 22 yıllık bürokrasi görevimden istifa ederek, bir Isparta sevdalısı olarak Milletvekili Aday adayı olarak siz değerli hemşehrilerimin huzuruna çıktım" dedi.

SAHİPLENEN ISPARTA HALKINA TEŞEKKÜR

AK Parti iktidarları döneminde memleket için çok olumlu gelişmeler yaşandığını söyleyen İsmail Özdemir "Özellikle ülkemiz dünya konjonktürün de önemli bir prestij kazanmış, gündeme uyan değil gündem belirleyen ve son Libya olayında olduğu gibi Uluslararası arenada yardım istenilen bir Ülke haline gelmiştir.

Bu bağlamda Isparta'mızda özellikle sağlık, tarım ve tarıma dayalı sanayi ile hayvancılıkta önemli atılımlar gerçekleştirilmiştir" diye konuştu.

Özdemir "Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde'başta Sayın Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Bürokratlarımız, Teşkilat mensuplarımız ile özellikle bilinçli olarak bu hizmetleri talep eden ve sahiplenen Isparta Halkımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Tecrübelerim bana göstermiştir ki; bir iş: layıkıyla yapmanın birinci kuralı teşhisi doğru koymak, devamında da zaman kaybetmeden mevcut sorunların
çözüme kavuşturmaktır" diyerek birlik beraberlik ruhuyla hareket etmek gerektiğini ledi.

22 YILLIK BÜROKRASİ TECRÜBEMİ KULLANACAĞIM

Birçok problemin çözüm yerinin Ankara folduğu söyleyen İsmail Özdemir "bu gerçekten hareketle, 22 yıllık bürokrasi tecrübemi, siz değerli hemşehrilerimin desteği ile daha güçlü olarak memleketimin hizmetine sunmaya adayım.

Hepimizde olduğunu bildiğim Isparta ve Ispartalıya hizmet sevdamızın gerçekleşmesi ve daha mutlu, daha kalkınmış bir memleket için çıktığım bu yolda benim gibi hayali olan herkesi birlik ve beraberliğe davet ediyorum.

Bu itibarla, seçim süreci ve sonuçlarının milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor ve en kalbi duygularla bütün hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum" dedi.