Basın kuruluşları haber alma özgürlüğü enstrümanlarının en başlarında gelmektedir. Özellikle yerel basın günümüz haber alma araçları içinde gün geçtikçe daha büyük öneme sahip olmaktadır. Yerel basın mensupları kısıtlı imkânlarla da olsa yaptıkları işlerle günden güne daha çok ses getiren, daha fazla kitleye ulaşabilen bir nitelik kazanmıştır.

AK Parti olarak, günlük kaygı ve küçük hesaplara düşmeden etik kurallara ve kamu vicdanına ters gelecek tutum ve davranışlara girmeden, objektif yayıncılık ilkelerine sadık kalan yerel basınımızla hepyakın ilişkiler içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Önemsediğimiz bu ilkeler doğrultusunda herhangi bir basın kuruluşuyla herhangi organik bağımızın olması düşünülemez. Dolayısıyla Partimizin ismini kullanarak gerek sosyal medyada, gerek internet medyasında gerekse basılı medyada takip ve abonelik talepleriyle hiçbir ilgimizin olmadığını sevgili Ispartalı hemşerilerimizin bilgilerine sunar, bu vesileyle kıymetli lsparta yerel basınına iyi çalışmalar dileriz.

Ak Parti Isparta il Tanıtım ve Medya Başkanlığı