Isparta Belediyesi bünyesinde oluşturulan Belediye Şehir Tiyatrosu, ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik ''Kral ve Tiyatro'' isimli oyunu sergileyecek.
     Bülent Bingöl'ün yazdığı ve Barış Karabulut'un yönettiği oyun 28 Mart Pazartesi günü saat 15.00'de eski Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro salonunda sahnelenecek. Tiyatroya onur konuğu olarak Yedişehitler İlköğretim Okulu öğrencileri yer alacak.
     Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyeciliğin sadece altyapı hazırlamak, kaldırım yapmak, asfalt dökmek, yeşil alan oluşturmak olmadığını belirtti. Belediyecilikte bunların dışında da görevler yapıldığını aktaran Günaydın, halkın taleplerini yerine getirmek adına sosyal belediyecilik çalışmalarına da ağırlık verdiklerini kaydetti.
     Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında tiyatro ekibinin halka yönelik oyunlar sergilediğini belirten Günaydın, ''Çocuk eğlence programı olarak hazırladığımız tiyatromuzun ilk gösterimine Yedişehitler İlköğretim okulu öğrencilerini davet ettik. Diğer okullarımızdan kendi okullarında bu tiyatronun sergilenmesi talebinde tiyatro ekibimiz bu okullarda da aynı sahneyi o okullarda da sergileyecektir'' dedi.