Isparta Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında 2020 ve 2021 yılını kapsayan sosyal denge tazminatı imzalandı.
SOSYAL DENGE TAZMİNATINDA %20 ARTIŞ
Konu hakkında açıklamada bulunan Bem-Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Ahmet Ateş; “Öncelikle duyarlı davranışından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e çok teşekkür ediyorum. Sendikamız Bem-Bir-Sen ile Isparta Belediyesi arasında, belediyede çalışan 228 memur üyemizi kapsayan 2020-2021 yıllarında geçerli olan sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Geçen yıla göre ücretlerde % 20 oranında bir artış sağlanırken, Sosyal Denge Sözleşmesi gereğince personel arasındaki eşitsizlik ortadan kaldırılmış olup herkese eşit olarak ödeme yapılacaktır” dedi.
BELEDİYEDE ÇALIŞAN MEMURLARA BAYRAM İKRAMİYESİ
Yapılan sözleşme gereğince ayrıca bayram ikramiyesi verileceğine dikkat çeken Ahmet Ateş; “Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen bugüne kadar memurumuzun yanında olmuş ve bugünde aynı şekilde yine bizlerin menfaatleri doğrultusunda hareket etmiştir. Yapılan sözleşme gereğince ayrıca belediyede çalışan her memura Ramazan Bayramında 600, Kurban Bayramında ise 1300 lira brüt bayram yardımı yapılması kararlaştırılmıştır.
Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e bugüne kadar bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından, memurlarımıza gösterdiği sıcak ve samimi yaklaşımlarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum, Sosyal Denge Sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. İmzalanan sözleşmenin memurlarımıza hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum” diye konuştu.