TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 2018 sezonunda tüm köy yollarının sıcak asfaltla kaplanacağını açıkladı.

Isparta İl Özel İdaresi tarafından belirlenen köy grup yollarında 205 kilometrelik sıcak asfalt hedefin 200 kilometrelik kısmı tamamlandı. Ekipler son olarak Şarkikaraağaç ilçesinde 5 köye hizmet verecek 22 kilometrelik köy grup yolu için Yassıbel Köyü'nde açılış töreni düzenlendi. Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'da büyük bir başarıya imza atıldığını ve 50 milyon TL'lik bir yatırımla bugüne kadar 200 kilometrelik sıcak asfalt ve 200 kilometrelin üzerinde de sathi kaplama asfalt uygulaması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bilgiç, ayrıca 2018 yılında da kalan 200-250 kilometrelik köy grup yolunu sıcak asfalta kavuşturduktan sonra Isparta'da tüm köy yollarının sıcak asfaltla kaplanacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Vali Şehmus Günaydın ve Süreyya Sadi Bilgiç vatandaşlarla 5 köye hizmet verecek olan 22 kilometrelik köy grup yolunun açılışını gerçekleştirdi.