3 ay önce Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Öztürk gidiyor. Eğitimde 1.5 yılda üçüncü müdür değişiyor. Vekiller bu işe müdahil olmalı, kalıcı bir isim gelmeli.

 

Isparta eğitimde kan kaybetmeye, daha doğrusu idareci anlamında yap -boz tahtası olmaya devam ediyor.
 
Tacettin Yılmaz'ın görevinden alınmasından sonra yerine atanan Sabri Caner 1 yıllık görev yaptı ve Balıkesir' il Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Caner'den sonra Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilen  Muhammet Öztürk'de gidiyor.
 
Böylece Isparta 1.5 yılda üçüncü Milli Eğitim Müdürünü değiştirmiş oluyor.
 
Edinilen bilgilere göre Isparta Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine asaleten atanacak. Böylece Isparta eğitimde yeni bir değişikliğe gidecek.
 
Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, yeni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na çok yakın bir isim. Müezzinoğlu'nun Sağlık Bakanı olduktan sonra Öztürk ile beraber çalışmak istediği ve bunu bir kaç kez gündeme getirdiği öğrenildi.
 
Müezzinoğlu'nun isteği üzerine Öztürk'ün boş olan Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atan-masına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Öztürk'ün ayrılması durumunda ise Isparta İl Milli Eğitim Müdür-lüğü'ne kimin atanacağı ise belli değil.
 
Öztürk'ün ayrılması durumunda ise Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne kimin atanacağı ise belli değil.
 
Isparta’da eğitimin zarar görmemesi, eğitim ile ilgili uzun vadeli hedefler konulabilmesi için AK Parti Isparta Milletvekillerinin konuya müdahil olmaları ve kalıcı bir başarılı olabilecek bir ismi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne getirmeleri gerekiyor. Yoksa Isparta Milli Eğitimi kan kaybetmeye devam edecek.