Cam balkon ve duşa kabin hizmeti veren Eğeler Cam Balkon, ürünün yanında dostluğa da garanti veriyor. Hatice Kübra Ege, cam balkon konusunda terzi misali çalışarak, her balkona ayrı proje uyguladıklarını belirterek, renkli cam seçenekleriyle de müşterilere farklı alternatifler oluşturduklarını bildirdi.

Isparta'da cam balkon sistemleri konusunda kalite açısından öncü firmalardan birisi olan Egeler Cam balkon, bu yıl cam balkon işinin yanına duşa kabini de ekledi. Egeler Cam balkon'un işletmeciliğini İbrahim Ege apıyor ancak Bilgisayar Öğretmeni olan eşi Hatice Kübra Ege de kendisine 2,5 yıldır büroda destek oluyor. Bir aile şirketi yapısına kavuşan Egeler Cam Balkon, kaliteli işçiliği ve müşteri memnuniyetindeki hassasiyet ile Isparta'da tercih edilen firmaların başında geliyor.

KALIN DEMEK KALİTE DEMEK DEĞİLDİR

Egeler Cam Balkon'un sunduğu hizmetler hakkında bilgi veren Hatice Kübra Ege, cam balkon sistemlerindeki profillerde kesinlikle hurda alüminyum kullanmadıklarını belirterek, bazen müşterilerin daha kalın profil tercihi ile geldiklerini söyledi. Bu yöndeki kalite konusunu örnekle açıklayan Ege. "İbrahim Bey bu konuyu çok güzel açıklıyor. Diyor ki; 2 tane alttn bilezik var. Birisi kalın diğeri ince. Kalını mı seçersiniz, inceyi mi'? Çoğu kişi kalın diyor. Ama ya kalın 14 ayarsa? Bu yüzden bizim prensibimiz kalite. BKS firmasının Is-parta'daki tek fırmasıyız. BKS'nın prensibi gereği İsparta'da ikinci bir firma olamıyor" dedi.

KULLANILAN ÜRÜNLER OLDUKÇA KALİTELİ

Öte yandan Şişe Cam'in ürünlerini kullandıklarını dile getiren Ege, bu yöndeki tercihlerinin ise hem milliyetçilik hem de prensip gereği olduğunu söyledi. Ege, şunları söyledi: "Silikon diye cam balkonda kullandığımız ana maddemiz var. Bunda da Alman markası Vürt'ü kullanıyoruz. Bu ürün anti bakteriyel. Çünkü bu maddenin ister istemez kokusu kalıyor. O yüzden evde bulunan çocuklardan büyüklere kadar anti bakteriyel özelliği olan bu markayı tercih ediyoruz.

CAMLAR TEMPERLİ YANİ KIRILINCA DAĞILMIYOR

Camlarımızda temper olayı var. Araba camı nasıl darbe gördüğü zaman küçük parçalara ayrılır. Bunun kırılganlığı zordur. Bunun testini de işyerimiz ilk açıldığında canım üzerinden müşterilerimizin araçlarını geçirerek yaptık. Genelde 8 milim cam kullanıyoruz ama bazı yük taşıyabilecek yerlerde 10 milim de kullanabiliyoruz. Ev balkonunda çok yük binmeyeceği için genelde 8 milim kullanıyoruz.

RENKLİ CAM EGELER'DE

Camlarımız beyaz olabildiği gibi renkli de olabiliyor. Örneğin ev çok güneş alıyorsa ev sahibi camları biraz daha koyu isteyebiliyor. Ya da dış cepheye göre yeşil, mavi ve füme renk yapabiliyoruz."'

EVLİYADELİK BALKON YAPIP ÖMÜRLÜK DOSTLUĞUMUZU SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Egeler Cam Balkon'un ürünlerine resmi olarak 3 yıl garanti verdiğini anlatan Hatice Kübra Ege, "Ama evliyadelik cam balkon yapıp, ömür boyu dostluğumuzu devam ettirmeye çalışıyoruz. Kullanıcı ve çok tuhaf hatalar gelebiliyor. 3 yılı aşsa da müşteriyle bir dost gibiyiz. Garantimiz de bu şekilde. Profillerimize 25 yıl paslanmazlık garantisi veriyoruz. Tekerleklerde de çelik kullanıyoruz. Daha kaliteli ve sağlamdır" diye konuştu.

KOMBİLER BALKONDA SOĞUKTAN PATLADI

Bu arada Isparta'da yaygın olarak doğalgaz kullanılmaya başlandığını dile getiren Ege, ilimizin kış aylarında soğuk olması nedeniyle balkona konulan kombilerin pailavabildiğinı ileri sürdü. 1 "Doğalgazların kombileri genelde mutfak ya da mutfak uygun olmadığı için balkonlara konuluyor. Memleketimiz kışın soğuk bir memleket olduğundan ilk doğalgaz yaptırdıkları yıl kimileri, pvc, kimileri'dolap, kimileri de cam balkon yaptırdı.

Dolap yaptıranların kombileri aşın soğuktan dolayı patladı. Bu yüzden ikinci seneden itibaren herkes isteğine, görselliğine ve maddiyatına göre kombilerin patlamaması açısından balkonlarım kapattırıyor. Aynca yalıtım da sağlamış ve balkondan gelecek soğuğu da kesmiş oluyor.

TERZİ MİSALİ HER BALKONA AYRI ÇALIŞIYORUZ

Diğer taraftan bilhassa bayanların geldikleri zaman tercih konusunda alt komşularının balkonlarını örnek gösterdiğini belirten Hatice Kübra Ege, "Ama biz onlara diyoruz ki hayır. Biz cam balkon konusunda terzi misali çalışıyoruz. Her balkonu kendine göre giydiriyoruz. Zaten camlarımız herkesin ismiyle özel etiketli olarak geliyor. Diyelim ki toplu olarak iş aldık ve 10 balkon yapılacak. Bu 10 balkon standart aynı olmuyor. O yüzden her balkona göre ayrı çalışıyoruz. Modayı takip etmek değil bir stilist gibi o eve ne yakışacaksa onu yapıyoruz" şeklimle konuştu.

TEMİZLİK, SAĞLIK ACISINDAN CAMLI DUŞA KABİN

Son olarak Eğeler Cam Balkon olarak bu yıl duşa kabin işine de başladıklarını ifade eden Ege, "Duşa kabinde cam kullanıyoruz. Kalite konusunda onun da arkasındayız. Cam, temizlik ve görünüm açısından daha kulla Sağlık açısından rahat ve kullanımı kolay. Plastik zamanla yıpranabiliyor ve kesici özellikleri olabiliyor" dedi.

İLETİŞİM
Adres: Pirimehmet Mahallesi 17.32 Sok. No. 23/A (Hacı Mehmet Pide Salonu karşısı) İSPARTA Tel: 0246 218 21 87