Kısa süre içinde açılması hedeflenen Centrum Garden AVM’de Dünyaca ünlü markalar yer alacak. Otel ve Recidance ile birlikte tesis bölgenin cazibe merkezi olacak.

İnşaatı hızla süren Centrum Garden şimdiden bölgenin cazibe merkezi haline geldi. İlk etapta Centrum Garden AVM kısmı hizmete girecek olan merkezin, otel ve recidance kısmı da tamamlandığında herkesin gözü üzerinde olacak.

İş adamı Mesut Şener tarafından yapılan inşaatta ilk etapta kısa süre içinde AVM kısmı hizmete girecek. En geç Kurban Bayramı sonrası açılması beklenen Centrum Garden AVM’de Dünyaca ünlü markaların yer alacağını belirten iş adamı Mesut Şener:

“Centrum Garden AVM’de ünlü markaların yanında yerel markalara da yer vereceğiz. AVM için büyük bir talep var. Isparta ve bölgemize yakışır bir tesis yapıyoruz. Centrum Garden AVM farklı olacak. Mevcutlarda bulunmayanlar olacak. Isparta ve bölge insanımızın ihtiyaçları karşılanacak” şeklinde konuştu.

Centrum Garden AVM’de Migros, YKM gibi mağazaların yanı sıra 60’a yakın ünlü marka yer alacak.

Otel ve Recidance inşaatının da bütün hızıyla devam ettiğini belirten iş adamı Şener: ”Otel için Hilton ile anlaşma yapıldı. Recidance ile birlikte komple bir tesis olacak. Isparta’nın yaşam kalitesi ve konfor, standart anlayışı değişecek. Isparta’mıza böyle bir tesis kazandırdığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Centrum Garden’da 91 konut bulunurken, her türlü sosyal – kültürel etkinlik yapabilecek alanlar bulunuyor.