31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Çiçekpınar halkının büyük teveccühüyle belediye başkanlığına seçilen Memiş Kaynak, dua ederek girdiği makam odasında bir yandan tebrikleri kabul etmeye devam ediyor, diğer yandan hiç vakit kaybetmeden hizmet sunmaya çalışıyor.

Belediye meclis üyeleriyle birlikte seçim öncesinde verdiği sözlerin yerine getirileceğine vurgu yapan Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak; “Ekip olarak şeffaf bir anlayış içerisinde zulmetmeden, sorunları ötelemeden eşitlik ve adalet ilkeleriyle hizmet edeceğiz. Bu kapsamda genç, yaşlı, bay, bayan demeden herkesin temsil edildiği ‘İstişare Heyeti’ kurarak kasabamıza yapılacak olan her projeyi önce bu heyetin onayına sunacağız” diye konuştu.

Her ay halk günü düzenleyeceklerini ifade ederek konuşmasına devam eden Başkan Kaynak; “Yapacak çok işimiz var.  Halkımızın her türlü sorunlarının çözümü noktasında, mutlaka geri bildirimde bulunacağız. Bir vatandaşımız bize sorununu bildirdiği andan itibaren sorunun çözümü noktasında her aşamada vatandaşımızı bilgilendireceğiz. Bu kapsamda her ay düzenli olarak ‘Halk Günü’ düzenleyeceğiz. Ve vaat ettiğimiz tüm projelerimizi vakti zamanı geldiğinde gerçekleştireceğiz. Allah’ın izniyle bu doğrultuda Çiçekpınar Kasabasında halkımızın yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

Dua ederek makam koltuğuna oturan Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak, en çok kasabada bulunan işsiz gençler için çalışma yapacağını ve bu yönde gayret edeceğini söyledi.