BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden Isparta Davrazspor kendi saha ve seyircisi önünde grubun lideri Kepez Belediyespor'u 2-1 yendi.

Spor Toto BAL 7. Grup'un 4. haftasında Isparta Davrazspor ile Kepez Belediyespor Atatürk Stadyumu'nda karşılaştı. Maçı Çağlayan Deveci, Baykal Tuna, Sinan Sinav üçlüsü yönetti. 22. dakikada Isparta Davrazspor atağında topla buluşan Gökhan Koç, kaleciyle karşı karşıya kalarak topu ağlarla buluşturdu. 1-0.  45. Dakikada Isparta Davrazspor Gökhan Koç'un golüyle farkı 2'ye çıkardı. 2-0. İlk Yarı bu skorla sona erdi. 88. dakikada Kepez Belediyespor Serdar ile farkı 1'e indirdi. 2-1. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Davrazspor kendi evinde lideri 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

MAÇ ÖNCESİ 500 GÜVERCİN HAVAYA SALINDI

Isparta Davrazspor- Kepez Belediyespor maçı öncesi Gazeteciler Cemiyeti ve Güvercin Sevenler Derneği tarafından Davrazspor'a şans getirmesi için 500 güvercin taraftarlar ve protokol üyeleri tarafından havaya salındı. Ayrıca Kepezspor futbolcuları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "İyi ki varsın öğretmenim" Isparta Davrazspor futbolcuları ise 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla  "Kadına şiddet insanlığa ihanettir" pankartı ile sahaya çıktı.

Sökespor 4-0 Aydın 1923

Yatağanspor 0-0 Serinhisarspor

Tavas Birlikspor 2-0 Ortaca Bld

Isparta Davrazspor 2-1 Kepez Bld

Konyaaltı Bld 2-3 Kuşadasıspor

Bucak Bld Oğuzhanspor 3-2 Manavgat Bld

Didim Bld 0-2 Kale Bld