Deniz Feneri Derneği'nin Isparta'daki hayırseverler vasıtasıyla 3 bin 99 aileye yardım ulaştırdığı bildirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1998 yılından beri yardım çalışmalarını sürdüren derneğe Isparta'dan 4 bin 134 ailenin yardım almak için müracaat ettiğini söyledi.
Ispartalı hayırseverlerin katkısı ile yoksul ailelerin 3 bin 99'una yardım ulaştırıldığını belirten Koçak, ''Tüm samimiyet ve şeffaflığı ile yardım çalışmaları devam eden Deniz Feneri Derneği'nin yurt içinde ve yurt dışında yaptığı yardımları anlatmak üzere il il geziyoruz. Isparta'da yardım çalışmalarına 359 hayırsever manevi destek sağlarken, 4 bin 959 kişi ise maddi destek sağladı. Bu sayede 3 bin 99 ailemizin yüzü güldü ve içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtuldu'' dedi.
Isparta'daki hayırseverlerin yurt dışından da yardımlarda bulunduğuna işaret eden Koçak, ''Türkiye'de kayıtlı yardım anlayışı Deniz Feneri Derneği ile başlamıştır. Biz kayıtlı iş yaptığımız için halkın güvenini kazanarak saygın bir sivil toplum kuruluşu haline geldik. Bu yoldaki samimiyetimize inanan, güvenen, bizleri yakından tanıyan bağışçılarımızın desteği ile yardımlarımıza devam ediyoruz'' diye konuştu.