2.Lig'de ki ilk sezonu olmasına rağmen her kesim tarafından dikkatleri üzerine çeken Ispartaspor 'SAHA DA PARA DEĞİL YÜREK OYNAR' deyimini adeta hayat buldurdu. TFF 2. lig Beyaz grupta sezonun son maçına çıkan Ispartaspor deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak. Pembe yeşilliler bu müsabakadan 3 puanı aldığı takdirde rakiplerine bakmaksızın play off biletini almış olacak. Geçtiğimiz sene 3. Lig'den 2. Lige çıkma başarısını da Play Off müsabakaları sonucu başaran Ispartasporlu futbolculara taraftarın ve yönetimin güveni tam.

Yine aynı şekilde boşluk vermeden şehrimizin takımını 1. Lig'e çıkartmak için elinden gelen tüm gayreti Gösteren Başkan Yazgan ve yönetimi geçtiğimiz günlerde taraftarın içine su serperek; Futbolcularımıza ve teknik heyetimizi güvenimiz sonsuzdur. Zonguldak maçını kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok. Geçen sezonda olduğu gibi Taraftarımızın desteğiyle son maçımızı da alarak Allah’ ın izniyle Play offa kalacağız. Taraftarımızın hiç şüphesi olmasın.' açıklamalarında bulunmuştu.

Isparta'da TOKİ Konutları İçin Temel Açma Hazırlıkları Başladı Isparta'da TOKİ Konutları İçin Temel Açma Hazırlıkları Başladı

Sezon başında rakiplerinin aksine mütevazi bir kadro ile yola çıkan ve an itibari ile play off'ta yerini alan Ispartaspor bugüne kadar karşılaştığı müsabakalar da 50-55 milyon gibi bütçelerle kurulan takımlara kök söktürdü.

 Hayati önemin taşındığı bu zorlu müsabaka 7 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'da Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşılaşacak.

'HAYDİ ÇOCUKLAR PLAY OFF İÇİN SON 90 DAKİKA , DAHA ÖNCE YAPTINIZ YİNE YAPARSINIZ' (CÜNEYT ERBİL)