Başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Yurtseven, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tüm bahis severler kolay bir şekilde betwinner kayıt olabilirler. Olay bugün saat: 07.30 sıralarında meydana geldi. Isparta’nın Senirkent ilçesine bağlı Garip Köyü'nde yaşandı.

 Geçtiğimiz hafta Perşembe günü saat 07:30 sıralarında köyündeki evinden çıkan Ramazan Yurtseven, bahçesine yaklaşmak üzereyken domuz sürüsünü fark etti. Yavru domuzların geçtiğini gören Yurtseven motosikletinden inerek belli bir uzaklıkta hayvanların geçmesini bekledi.

O esnada arkasından bir ses geldiğini fark eden Ramazan Yurtseven birkaç domuzun saldırısına uğradı. Kafasından, kaburgasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan talihsiz adam olayın etkisiyle baygınlık yaşadı.

Yurtseven’in vücudunda ciddi yaralar oluşurken, olay yerinden tesadüf geçen köylüler Yurtseven’i yerde hareketsiz halde buldular. İlk müdahaleyi kendi imkanlarıyla yapan köylüler durumu 112 Acil Servis ekiplerine ve Jandarma’ya haber verdiler. Ambulans ve sağlık görevlileri eşliğinde Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Yurtseven’in hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

YETKİLİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

 Konu hakkında konuşan Garip Köy’ü sakinleri şu açıklamayı yaptılar: “Hepimizin hayvan sevgisi var. Ancak bu sevgi artık bizlere zarar vermeye başladı. Yetkililerin domuz istilasına karşı tedbirler almasını istiyoruz. Eskiden mal güvenliğimiz yoktu, şimdi de can güvenliğimiz yok. Devlet yetkilileri kontrolünde ve desteğinde sürek avı yapılmasını temenni ediyoruz” dediler.