Kırmızı-siyahlılarda futbolcular, 2. yarı öncesinde takımı tek tek terk ediyor. 2. Yarı öncesinde kadroya oyuncu bulmakta zorlanılacak gibi gözükülüyor.

Isparta’nın Spor Toto 3. Lig 3. Grup'taki temsilcisi Emrespor'da Kulüp Başkanı Ali Çalışkanın istifasının ardından ve 1. yarının da sona ermesiyle futbolcular takımı terk tek terk ediyor. İlk yarıda alacaklarını alamadığı gerekçesiyle protesto çeken ve diğer Taliplilerin tekliflerini değerlendiren oyuncular, takımından ayrılıyorlar.

Hatırlanacağı üzere Emrespor'da Fethiyespor'la anlaşan Sefa Durmuş'tan sonra Mustafa ünver'in aynı takıma gittiği öğrenilmişti. Alihan Ünal'ın Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile prensipte anlaşırken Osman Oğuz'un da Hatayspor'la prensipte anlaştığını duyurmuştu. Bu arada savunma oyuncusu Şevki Kapılı, sağ kanat oyuncusu Emrah Sansar ve orta saha oyuncusu Hüseyin Daş'ın da kulüp arayışında olduğu öğrenildi. Bu arada Emrespor'da eski Kulüp Başkanı İsmail Çalışkanın tekrar takımın başına geçeceği öğrenildi. Oğlu Ali Çalışkanın istifasının ardından kentten ve il dışından da herhangi bir sesin çıkmaması üzerine yeniden dümene geçmesi beklenen baba Çalışkanın Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş.'deki hisseleri alarak kendi ekibini kuracağı edinilen bilgiler arasında.
 
Çalışkanın çalışmalara başladığı ve Teknik Direktörlük için Sait Taş, Hikmet Şıktaşlılar ve Rauf Kolancı gibi isimlerle görüştüğü öğrenildi. Çalışkanın bu konularla ilgili açıklama yapması bekleniyor.