Altı Nokta Körler Derneği Isparta Şubesi 20 Ekim Pazar günü 7düzenlediği çay partisi ile yılın ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Hafta sonu yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte hazır bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün,  SDÜ Gıda Mühendisliği öğretim Üyesi Prof. Dr. Zübeyde Öner, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Yaşar,
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şube Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız da tam destek vererek, görme engellileri yalnız bırakmadılar.

Altı Nokta Körler Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Er, davetlilere teşekkürle başlayan   program açış konuşmasında engel tanımamak gerektiğini vurgulayarak,  eşi ve oğluyla birlikte engelleri sevgiyle ve birlikte aştıklarını, çevreleri tarafından kendilerine muhteşem üçlü ifadesi kullanıldığını kaydetti. Yaşanna sıkıntı ve sorunların aşılabileceğini belirten Başkan Er,’’Yaşamı sevmek gerek, engelimiz engel olmamalı’’ dedi.
Başkan Yardımcısı Gözgün de yaptığı kısa konuşmada belediyenin 29 birimiyle engelli vatandaşların yanında olduğunu ifadeyle Kasım ayı itibariyle tüm engelliler ile birlikte  görme engellilerin de otoparklardan ücretsiz faydalanacağı müjdesini verdi.Engelsiz Isparta Yaşam Merkezi projesini BAKA’ya takdim ettiklerini ve bunun gibi daha bir çok güzel  işlerin olacağı bilgisini de paylaştı.
Derneğin gönüllü üyeleri Çağdaş Kıran’ın gitarı ve Murat Güneyli’nin bağlamasıyla seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde davetliler güzel bir günü paylaştılar. /Elif AKGÜL