Özellikle iftar yemekleri için son hazırlıklarını tamamlayan bütün lokantalar misafirlerini beklemeye başladı.

Isparta genelinde odaya kayıtlı 167 lokantanın bulunduğunu belirten Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer; “Ramazanlık öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Biz oda olarak denetimlerimizi yaptık. Tarım il müdürlüğü ve zabıta da periyodik denetimlerini yapıyor. Bazı lokantalarımız sahurda da hizmet verecek. Bu kapsamda hem iftar hem de sahur için her şey hazır” diye konuştu.

Hijyen koşulların önemine dikkat çeken Erdeğer; “Esnaf arkadaşlarımız her konuda titizlikle hazırlıklarını tamamladılar. Gerçekten hijyen koşullara uyan, kendi yemeyeceğini başkalarına yedirmeyen bir anlayışla hizmet ediyorlar. Halkımız bu konuda bize güvensin. Halka hizmetin, hakka hizmet olduğunu bilerek hizmet ediyoruz.

Lokantacılık hizmetlerinde Türkiye cennet ise, Isparta cennetin başşehri diyebilirim. Bu konuda esnaf arkadaşlarıma güveniyorum ve inanıyorum.

Ancak vatandaşları bir konuda uyarmak istiyorum. Çok ucuz iftar menülerinden kaçınsınlar” dedi.