Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yalan’ın da önümüzdeki sezonda kadroda düşünmediği Yusuf Erdoğan’ın transferinde yeni bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'da forma giyen Ispartalı Yusuf Erdoğan'ı transfer etmek istediği haberi gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Yusuf Erdoğan, Fenerbahçe ile her konuda el sıkıştı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın da önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Yusuf Erdoğan'ın transferinde yeni bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'un, Fenerbahçe'den Fernandao'yu transfer etmek istediği biliniyordu. Fenerbahçe de verim alamadığı forvet oyuncusunu göndermeye sıcak bakıyor. Yusuf Erdoğan-Fernandao takasının ise önünde iki engel var; ilki Fenerbahçe'nin bu takasta 2 milyon euro daha istemesi, ikincisi ise Brezilyalı golcünün Trabzonspor'a gitmek istememesi. Tüm bu gelişmeler yaşanırken transferde yeni bir gelişme meydana geldi. Başakşehir'den Edin Visca'yı da transfer listesine dahil eden Trabzonspor'un, bu oyuncu için Yusuf Erdoğan'ı takasta kullanmak istediği, hatta bir miktar da para verebileceği iddia edildi. Yusuf Erdoğan'ın bu sezonki performansı nasıl? Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Yusuf Erdoğan, geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla ligde 24 maçta 991 dakika süre aldı, rakip fileleri toplamda 4 kez sarsmayı başardı.