IGD’den geniş kapsamlı toplantı 

Isparta Gazeteciler Cemiyeti, üyelerinin çoğunluğunun katıldığı geniş kapsamlı bir toplantı yaparak önemli kararlar aldı.  

 Isparta Gazeteciler Cemiyeti Isparta basınını en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyor. Cemiyet üyeleri önceki gün Basın Merkezinde bir araya gelerek genel bir durum değerlendirmesi yaptı ve çeşitli kararlar aldı.

Önceki akşam saat 20.30’da başlayan ve yaklaşık 2 saat süren toplantıya Cemiyet Başkanı Ramazan Acar, 2. Başkan Yunus Özler ve çok sayıda üye katıldı.

Cemiyet Başkanı Ramazan Acar, gerek Cemiyete gerekse şahsiyetlerine karşı yapılan çirkin davranışların asla karşılıksız bırakılmayacağını ve zamanı geldiğinde en güzel cevabın verileceğini söyledi.

Acar, Isparta basınını 31 yıldır olduğu gibi şimdi de Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun resmi üyesi olan Isparta Gazeteciler Cemiyetinin temsil ettiğini ifade etti.

Toplantıda, cemiyetin bundan sonraki yapacağı aktiviteler ve genel giderler için üyelerden her ay 5 TL aidat alınmasına ve Cemiyet tarafından aylık gazete çıkarılmasına karar verildi.