Isparta Gazi Sosyal Bilimler lisesi olarak ortağı olduğumuz Erasmus+ okul ortaklıkları projesinin İtalya’nın Messina şehrindeki hareketliliği 26 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında tamamladık. Proje toplantısına Romanya, Kuzey Makedonya, Bulgaristan, Türkiye ve ev sahibi ülkeden öğretmen ve öğrenciler katıldılar.Okulumuzdan 3 öğretmen ve 4 öğrenci katılım sağladığı Bir hafta süren LTT faaliyetinde iş hayatında ve siyasal alanda cinsiyet eşitliği hakkında atölye çalışmaları yapıldı. Bunun yanı sıra sosyal medya ve dijital ortamlarda güvenlik konusunu içeren çalışmalar da düzenlendi. Düzenlenen kültür gecesinde ise okulumuz ekibi Türk kültüründen örnekler sunup Isparta’mıza ait Gül ve lavanta ürünlerini tanıtılar. Bunun yanında özellikle misafir ağırlama, dini ve milli bayramlardaki gelenek ve ritüeller hakkında bilgi verdiler. Yapılan sunumlarda tarihimizde başarılı olan Türk iş kadınlarını ve bilim kadınları da tanıtıldı.  

Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi’nin katılımcıların dijital yeterliliklerini arttırmak hakkındaki ”ShapeYourMind”  projesinin Polonya-Katowice hareketliliğini tamamladı.

Isparta Gazi Sosyal Bilimler lisesi olarak ortağı olduğumuz   Erasmus+ okul ortaklıkları  projesinin Polonya’nın Katowice şehrindeki hareketliliğini 9-13  Mayıs  2022 tarihleri arasında tamamladık. Proje toplantısına İspanya, Portekiz,Litvanya, Türkiye ve ev sahibi ülkeden öğretmen ve öğrenciler katıldılar.Okulumuzdan 2 öğretmen ve 6 öğrencinin katıldığı, bir hafta süren LTT faaliyetinde öğrenciler dijital iletişim,dijital ortamlarda iş birliği ve dijital ortamlarda ticaret konularında atölye çalışmaları yaptılar.  Ayrıca katılımcı ülkeler doğum ve ölüm hakkındaki gelenek ve ritüeller tanıtıldı.Düzenlenen kültür gecesinde ise okulumuz ekibi Türk kültüründen örnekler sunup, Isparta’mıza aitGülve lavanta ürünlerini tanıtılar.

Ispartalı Çiftçilere Müjde Buzağı Destekleme Ödemeleri Yatıyor Ispartalı Çiftçilere Müjde Buzağı Destekleme Ödemeleri Yatıyor