İlginç bir yönetim yapısına sahip olan dernekte, Yönetim ve Denetim Kurulu dışında, Onur Kurulu, Rehberler Kurulu ve Teknik kuruldan oluşan kurullar mevcut. Bütün bu kurulların bileşeninden İstişare Kurulunu oluşturmuş ve ihtiyarı bir kurul olmasına rağmen dernek kararları İstişare kurulunca alınıp, bu kurul tarafından yönetiliyor. 

Bu kurulun içinde Onur Kurulu ve Denetim Kurulunun yer alması, anlık/sürekli denetim ve gözetim yapılmasını ve olaylara bütün kurul üyelerinin hakim olmasını sağlıyor.
Dernek 2010 yılında kurulmuş ve kurulduğu yıldan bugüne kadar dini bayramlar gibi özel günler hariç bütün pazarları doğa yürüyüşleri, kamplı dağcılık faaliyetleri ve fotoğrafçılık ile ilgili faaliyetler yapıyor. 

Zaman zaman çeşitli mekanlarda doğa fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergileri açıyor. 

Dernek aynı zamanda Türk Halk müziği korosu da oluşurmuş ve geçtiğimiz hafta Iyaşpark Otelde üyelerine yönelik bir konser düzenlemiş. 01 Mayıs 2019’da da SDÜ Kongre Merkezinde tüm Isparta halkının davetli olduğu bir konser verecek.

Dün akşam yemekli bir toplantıda bir araya gelen Göldosk Yönetim kadrosu yeni çalışma gruplarını oluşturdu. Çalışma gruplarında Rehberler Kurulu, Teknik Kurul ve Sosyal Etkinlik Kurullarını belirledi.

Derneğin yeni seçilen Yönetim Kurulu,

Yönetim Kurulu Başkanlığına Fikret YURTASLAN, Yönetim kurulu Başkan Yardımcılıklarına Mehmet BİLDİK ve  Hüseyin KARACA, Genel Sekreterliğe Havva KAVAS, Saymanlığa Hamdi ÇUBUKÇU, Yönetim Kurulu üyeliklerine Uğur UYAN ve Kadir ASLANKOÇ seçildiler. Onur Kulu Başkanlığına Aydın ŞANLITÜRK, Denetim Kurulu Başkanlığına Ercan ÇAYDERE ve Teknik Kurul Başkanlığına da Yılmaz PALA Seçildiler.

Üç dönemdir yönetim kurulu başkanlığını sürdüren Fikret YURTASLAN, sağladıkları katkılardan dolayı ekip arkadaşlarının her birine ayrı ayrı teşekkür ederken Haziran 2020 de yapılacak Genel Kurulda aday olmayacağını, o döneme kadar yeni ekip arkadaşlarının göreve hazırlanmaları gerektiğini ifade etti.

Fikret YURTASLAN, yapmış oldukları doğa faaliyetlerini her Çarşamba günü dernek binasında sunumlarla renklendirdiklerini, gönlü doğa sevgisi ile dolu herkesi faaliyetlerine beklediklerini , Dernek faaliyetleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin www.goldoks.org.tr web sayfasından veya 0.850.441 32 00 telefondan bilgi alabileceklerini belirtti.
Bizler de GÖLDOSK’a Isparta’ya kattıkları doğa bilinci, ilimizin ve bölgemizin tanınması için gösterdikleri gayret, sağladıkları sosyal ortam ve güçlü teknik ekip ve doğa yürüyüş rehberleri ile yapılmasına aracılık ettikleri doğa yürüyüşçülüğü faaliyetleri için teşekkürlerimizi sunuyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.