Karaağaç ve Sermet Mahallesi Muhtarlıkları, çocukları sevindirmek için şenlik düzenliyor.

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü Emre Mahallesi'nde gerçekleştirilen ODG Çocuk Şenliği'nden sonra mahallelerde bu tür etkinliklere hız verildi. Karaağaç Mahallesi ile Sermet Mahallesi Muhtarlıkları, ortaklaşa çocuk şenliği programı düzenliyor. Yan yana olan 2 mahallenin çocuk şenliği, 26 Ağustos Cumartesi günü saat: 15.00 ile 19.30 arasında Atatürk Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilecek.

Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Akyıldız, yaz dönemi bitmeden mahalle çocuklarının arzusu üzerine böyle bir şenlik planladıklarını söyledi. Karaağaç ve Sermet Mahallelerinin iki komşu mahalle olduğunu belirten Akyıldız, "2 mahallemizde çok sayıda çocuk var. Yine ilimize başka ülkelerde sığınmacı olarak misafir olan sakinlerimizin çocukları var. Hep birlikte mutlu bir gün düzenlemek için böyle bir etkinlik planladık. Şişme oyun gruplarımız, palyançolar, 12D sinema ve sürpriz etkinlikler ile güzel bir şenlik düzenleyeceğiz" dedi.

Sermet Mahallesi Muhtarı Bekir Küçüktütüncü de şehir merkezinde olmalarına rağmen ailelerin ekonomik durumlarının alt grupta olduğunu söyledi. Bu ailelerin çocuklarının bu tür çocuk eğlenceleri görme imkanı bulamadığını belirten Küçüktütüncü, "mahalle muhtarlığı olarak en azından yılda bir kez bu etkinlikle çocuklarımızı sevindiriyoruz. Tüm mahalle sakinlerimiz etkinliğimize davetlidir" diye konuştu.