“Meclise çift kanatlı kapı açacağız”

Milletvekili sıralamasında CHP’nin birinci sırasına oturan Isparta eski Valisi Ali Haydar Öner; “Ben bu zamana kadar dürüstçe hizmet yaptım. Isparta halkının sağ duyusuna güveniyorum. İnşallah Isparta halkı CHP’den meclise 2 milletvekili gönderecek. Yaklaşık 2 yıl Isparta’da Valilik görevinde bulundum ve mümkün olduğu kadar herkesin işini görmeye çalıştım. Kimseyle olumsuz bir diyaloğum olmadı. Isparta halkı beni seviyor” dedi.

12 Haziran seçimlerine sadece ve sadece 61 gün kaldı. Bu konudaki sürecin her geçen gün azalması siyasetin de hızlanmasına neden oluyor. Bilindiği gibi, Siyasi Partiler, belirledikleri Milletvekili aday listelerini önceki gün saat 17.00 itibariyle Yüksek Seçim Kurulu’na teslim ettiler. Isparta kamuoyunda günlerdir konuşulan sıralamaların gerçeğinde büyük sürprizler yaşandı. AKP’de birinci sıra yine Bilgiç’in olurken, MHP’de de durum değişmedi ve birinci sıra Korkmaz’ın oldu. CHP’de ise birinci sıraya büyük bir sürprizle eski Vali Ali Haydar Öner oturdu.

ÖNER’DEN YUNUS ÖZLER’E ÖZEL DEMEÇ

Cumhuriyet Halk Partisinin birinci sıra Milletvekili adayı ve Isparta eski Valisi Ali Haydar Öner, Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Özler’e konuştu.

ÖNER; “ISPARTA HALKININ SAĞ DUYUSUNA GÜVENİYORUM”

Eski Vali, şimdinin Milletvekili adayı Öner konuşmasında; “Ben bu zamana kadar dürüstçe hizmet yaptım. Isparta halkının sağ duyusuna güveniyorum. İnşallah Isparta halkı CHP’den meclise 2 milletvekili gönderecek. Yani, Mecliste Isparta CHP’den iki kanatlı kapı açacağız.

“ISPARTA’DA İKEN KİMSEYLE KÖTÜ DİYALOĞUM OLMADI”

Yaklaşık 2 yıl Isparta’da Valilik görevinde bulundum ve mümkün olduğu kadar herkesin işini görmeye çalıştım. Kimseyle olumsuz bir diyaloğum olmadı. Isparta halkı beni seviyor” dedi.

“HİÇBİR SUÇUM YOKTU”

Cumhuriyet Halk Partisinin birinci sıra Milletvekili adayı ve Isparta eski Valisi Ali Haydar Öner, Isparta’da görev yaparken hiçbir suç ve kusurunun olmamasına rağmen görevden alındığını belirterek; “Bana karşı yanlış yapıldı” dedi.