Isparta Şehir Hastanesinde açılan Gebe Bilgilendirme Sınıfı'na katılan ve 15 günlük eğitimde başarılı olan anne adayları katılım belgesi aldılar.

Güller diyarına kazandırılan Isparta Şehir Hastanesinde açılan Gebe Bilgilendirme Sınıfı'na katılan ve 15 günlük eğitimde başarılı olan anne adayları katılım belgesi aldılar.

Anne adaylarına gebelik süreci ve sonrasında yapacağı bilgilerin verildiği Gebe Bilgilendirme Sınıfındaki eğitimlerini tamamlayan 15 anne adayı için hastanenin konferans salonunda tören düzenlendi.

Törende, anne adaylarına verilen eğitimlerin yer aldığı sunumun ardından anne adaylarına katılım sertifikalarıyla çeşitli hediyeler verildi. Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Kadir Gökhan Saçkan, gebe sınıfının, anne adaylarına gebeliği daha iyi geçirebilmeleri için eğitim verilen bir sınıf olduğunu bildirdi. Gebelik sınıfının, Sağlık Bakanlığının örnek projelerinden biri olan gebe okullarının bir devamı olduğunu belirten Saçkan, Şehir Hastanesi’ndeki sınıfta ilk aşamada 15 anne adayına 15 günlük eğitimin verildiğini söyledi.

Bu arada  Gebe Bilgilendirme Sınıfı Sorumlusu Eda Ege, burada çeşitli egzersizler yapıldığını ve kursların çok faydalı geçtiğini söyledi. Ege, tüm anne adaylarını kurslara davet etti.

Levent Doğan