Ticaret ve Sanayi Odası ekonomik krizde Ispartalı işadamlarına önemli bir fırsat sunuyor. ITSO’nun daveti üzerine İran’dan 24-27 Eylül 60 kişilik bir heyet Isparta’ya gelecek.

Isparta ve İranlı işadamları tarımdan, ticarete çeşitli sektörlerde işbirliği imkânlarını görüşecekler. Böylece ITSO’nun geçtiğimiz aylarda İran’ın Hamedan şehrine düzenlediği ticari gezi meyvelerini vermeye başlamış olacak.

Gelen heyet içerisinde Hamedan Valisi, Hamedan Belediye Başkanı, Hamedan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı da yer alacak.

Toplantıda her iki ülkeden inşaat malzemeleri, seramik, plastik, metal, kuru üzüm, madencilik, tarımsal ürünler, cam, alüminyum, süt ürünleri, elektrik malzemeleri vb. sektörlerden temsilciler bir araya gelme ve iş görüşmeleri yapma fırsatı bulabilecekler.

Bu daveti organize etmekteki amacımız, en başta, içinden geçmekte olduğumuz şu kriz ortamında, Isparta’mız için iş imkânlarını geliştirmek ve İran’la aramızda kuracağımız ticari köprülerin temellerini atmaktır. Üyelerimizden ricam, bu önemli fırsatı iyi değerlendirmeleridir.

Yeni fırsatlar arayan, bu kapsamda İranlı işadamlarıyla beraber çalışmak ve ticari işbirliği yapmak isteyen üyelerimizin 17 Eylül Perşembe günü mesai saatinin bitimine kadar odamız Genel Sekreterliği’ne başvurmalarını rica ediyorum.